Cinc dies de ioga, amb 100 workshops impartits per més de 50 instructors, molts reconeguts internacionalment

El congrés contarà amb la presència de professors de reconeixement internacional com Andrei Ram, Dov Vargas, Jordi Canela, Twee Merrigan, Celest Pereira i Yoshio Hama, entre d’altres

Del 18 al 22 de maig tindrà lloc a Barcelona el primer Global Ioga Congress organitzat per YoneOne by DiR. El congrés, que tindrà lloc entre els centres YogaOne i el Palau de Congressos de Catalunya, comptarà amb 100 workshops impartits per més de 50 instructors internacionals i locals.

Es tracta del primer congrés global que realitza YogaOne a Barcelona, després de l’èxit del Ioga Day de l’any passat en què van participar 1.300 persones i de la gran afluència d’alumnes -600 persones- que van assistir als prop de 40 cursos i seminaris que es van realitzar durant 2016 en els centres de YogaOne Tuset i YogaOne Mandri. Per a Jordi Canela, responsable de YogaOne, aquest esdeveniment “és el següent pas per créixer i permetre que es desenvolupi la pràctica del ioga a Barcelona”.

L’esdeveniment s’ha creat amb una vocació pedagògica per afavorir la introducció al ioga, així com per permetre als assistents aprofundir en la seva pràctica amb el desenvolupament de continguts teòrics. A més, pretén ser un espai on tots els ioguis del món puguin trobar-se i compartir la seva passió.

  • Instructors de tot el món

El congrés comptarà amb professors provinents de països de tot el món com Grècia, Rússia, Colòmbia, USA, Israel, Londres, Espanya, etc. Alguns dels més reconeguts són:

Andrei Ram: Fa més de 10 anys que aquest deixeble de Sri Dharma Mittra, mestre iogui viatger, va començar a venir a Barcelona a compartir la seva experiència de la pràctica.

Dov Vargas: àlies ‘Varuna’, va estudiar sota el seu pare, Sri Dharma Mittra durant diversos anys, i és el creador de la Dharma Wheel.

Jordi Canela: té prop de vint anys d’experiència impartint classes de ioga i s’ha format amb diferents mestres del ioga de tot el món. Ara forma part de la Ioga Sangha i és cofundador de YogaOne.

Twee Merrigan: infon les seves classes de Prana Vinyasa ™ amb els ensenyaments diaris de la vida quotidiana i ha acabat els viatges de The Journey is the Destination Tour.

Yiannis Andritsos: Yiannis es va traslladar a Nova York des d’una petita illa a Grècia el 2002. En arribar, sense conèixer a ningú, ni saber parlar anglès, Yiannis va trobar el camí cap al seu Guru, Sri Dharma Mittra.

Yoshio Hama: va començar a practicar ioga a Caracas, Veneçuela, el 1999. Fins 2008 va tenir l’oportunitat d’estudiar Vinyasa Ioga, Ashtanga Ioga i Iyengar Ioga sota la guia de diferents instructors de ioga.

Celest Pereira: Poc després de graduar-se com a fisioterapeuta, va viatjar a l’Índia per estudiar Hatha ioga i la meditació Vipassana. Al seu retorn, va començar la seva carrera a temps complet com a professora de ioga a Triyoga i Equinox, a Londres.

Karina Sirkia: Yashoda (Karina Sirkia) està formada en el ioga tradicional a l’Índia. L’any 2007 va adquirir el títol de ioga Shiromani (professor de ioga) i el 2008 el de ioga Acharya (mestre de ioga) per l’organització Sivananda Yoga Vedanta.

Amitai Cohen: Amitai expressa la seva gratitud encara que ensenyi. El seu estil d’ensenyament és una forma de meditació en moviment inspirada per Sri Dharma Mittra i ha dedicat gran part de la seva vida a estudiar la ment, el cos i l’esperit a través del ioga.

Eva Oller: Va començar a practicar ioga el 1998. És professora Autoritzada de Ashtanga Ioga. Va rebre la seva titulació directament de la mà del fundador de l’estil, el llegendari Sri K. Pattabhi Jois.

El llistat es completa amb altres noms fins a arribar als 50 professors que participaran en el congrés. Veure els instructors aquí.

  • Programa de Global Ioga Congress

El programa del Global Ioga Congress està pensat perquè els assistents puguin aprofundir en diferents estils i pràctiques relacionades amb el ioga, amb una aposta clara pel creixement personal. A més, el contingut teòric serà convalidat com a formació de la Yoga Alliance.

Els dies 18 i 22 de maig es realitzaran sessions d’opening i tancament del congrés en els centres YogaOne Tuset i YogaOne Mandri. L’obertura comptarà amb la presència de Yiannis Andritsos i Twee Merrigan, mentre que el tancament ho farà amb Andrei Ram i Dov Vargas.

Durant els tres dies centrals del congrés, que se celebraran al Palau de Congressos de Catalunya, diferents cultures conviuran amb diversos estils de ioga. En concret, s’impartiran en 5 sales simultànies, 18 estils de ioga que inclouran pràctiques físiques, relaxants, de desenvolupament mental, de respiració, de meditació i cants devots.

El programa es completa amb cinc concerts, de la mà de Ravi Ramoneda, entre d’altres. Veure el programa aquí.

  • Entrades al Global Ioga Congress

Els interessats en assistir a aquesta trobada internacional, compten amb diferents opcions a triar, des dels 5 dies de congrés, fins a l’entrada puntual d’un dia, amb descomptes per als socis i sòcies DiR.

A més, els primers 300 inscrits en la modalitat del congrés complet o dels tres dies centrals, rebran gratis un Dharma Ioga Wheel. Creada per Dov Vargas, permet realitzar noves postures que faciliten la pràctica del ioga i és un dels tallers que s’impartiran durant el congrés.

Finalment, els assistents en la modalitat d’un dia, rebran gratis una estoreta. Veure els preus aquí.

Les persones interessades a assistir a l’esdeveniment poden trobar tota la informació al següent enllaç: https://yogacongress.dir.cat/