Les beques esportives ofereixen un any gratis al DiR per a 10 estudiants seleccionats

Fomentar l’esport i la vida saludable entre els més joves és l’objectiu de Clubs DiR i de la seva Fundació amb aquesta nova iniciativa

Barcelona, 6 de novembre de 2017.- La Fundació DiR llança durant aquest mes de novembre la primera edició de les Beques Esportives DiR per a estudiants d’entre 18 i 25 anys que estiguin cursant actualment una carrera universitària o bé un grau mig o superior. Per primera vegada, un club esportiu aposta per organitzar unes beques esportives per a joves amb l’objectiu de promoure l’activitat física com a hàbit de vida saludable.

Beques esportives DiR

Les Beques Esportives DiR consisteixen en premiar un total de 10 estudiants amb un any d’accés gratuït al club DiR que triïn. Per aplicar a les Beques Esportives DiR, els estudiants hauran de participar en el concurs publicat a la pàgina de Facebook de l’empresa, on trobaran un seguit de preguntes tipus test, així com una pregunta oberta on hauran d’expressar el significat de l’esport i de seguir uns hàbits de vida saludables. Un jurat, format per representants de la Fundació DiR i de Clubs DiR, seleccionarà deu participants com a guanyadors de les primeres deu Beques Esportives DiR.

En paraules d’Isabel Caba, directora de la Fundació DiR, “a Clubs DiR sempre hem estat pioners implementant el fitness i transmetent a tota la població els valors de l’esport i de tenir uns hàbits de vida saludables. Avui, amb les Beques Esportives DiR, volem continuar endavant en la transmissió d’aquests valors entre aquesta generació que, en definitiva, és el nostre futur perquè com diu un proverbi africà: Molta gent petita en llocs petits fent coses petites pot canviar el món

 

Sobre Clubs DiR

DiR és l’empresa pionera i líder en el fitness i el benestar integral de les persones a Barcelona, amb 38 anys de trajectòria fomentant l’esport i l’estil de vida saludable.

El grup es caracteritza per una àmplia oferta a tots els seus clubs, destacant les seves activitats dirigides amb més de 50 varietats de classes, les seves instal·lacions i equipaments d’última generació, els seus tècnics experts en fitness formats a l’Acadèmia DiR, i els seus serveis complementaris d’entrenament personal, nutrició, restauració, boutiques i centres d’spa i estètica.

DiR compta actualment amb una xarxa de 22 centres esportius a la província de Barcelona, sumant entre tots ells un total de més de 90.400 mil metres quadrats. L’empresa compta amb més de 1.100 empleats entre professionals de fitness, de centres i serveis corporatius.

Sobre la Fundació DiR

La Fundació DiR es va constituir l’any 1995, i té com a missió transmetre els valors de l’esport com a eina d’inserció i dinamització social i orientar la societat cap a uns hàbits de vida saludables emprenent i donant suport a iniciatives que, mitjançant l’esport, contribueixin a millorar la vida de les persones. La Fundació DiR té una especial incidència en els col·lectius més vulnerables, ja sigui a través de projectes o programes propis o de col·laboració amb tercers, centrant l’àmbit d’actuació en el territori català i especialment a l’àrea d’influència de Barcelona.