Clubs DiR i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau han celebrat, per tercer  any consecutiu, una Masterclass de Zumba D-Move al Recinte Modernista de Sant Pau                     

L’esdeveniment dona suport a la investigació sobre l’Alzheimer de la Unitat de Memòria de l’Hospital de Sant Pau i el Grup de Genètica en malalties neurodegeneratives de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques Sant Pau (IIB Sant Pau)

Més de 300 persones han participat en la darrera edició de l’esdeveniment solidari

Barcelona, 16 de setembre de 2019.- Per tercer any consecutiu, Clubs DiR, de la mà de la seva Fundació DiR, i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau han organitzat una masterclass de Zumba D-Move de caràcter solidari al Recinte Modernista de Sant Pau.

L’esdeveniment, que es va celebrar ahir diumenge 15 de setembre, va consistir en una sessió d’una hora i mitja de duració dirigida per quatre tècnics de Zumba i D-Move de Clubs DiR, dues de les seves activitats de més èxit que combinen música, coreografia i exercici físic.

La masterclass va comptar novament amb els 3 elements diferenciadors que ja formen part de la seva identitat: la diversió que impliquen aquest tipus d’activitats esportives, la localització immillorable al Recinte Modernista del Sant Pau i la col·laboració solidària per la investigació i la lluita contra l’Alzheimer.

Zumba DiR Sant Pau

Parlaments en agraïment a tots els assistents

L’acte va començar amb un petit discurs d’agraïment protagonitzat pel Dr. Alberto Lleó, director de la Unitat de Memòria del Servei de Neurologia de l’Hospital de Sant Pau i del Grup de Genètica en malalties neurodegeneratives de l’IIB Sant Pau, i la Sra. Isabel Caba, directora de la Fundació DiR.

Tots dos van voler agrair personalment l’assistència a l’acte a tots els assistents, tot celebrant el gran nombre de participants presents, animant a tothom a gaudir de la jornada i aprofitant l’ocasió per recordar la importància de tenir uns hàbits de vida saludables per cuidar i protegir tant el cos com la ment; una vocació amb la qual, tal i com va recordar la Sra. Caba, DiR porta treballant des de fa 40 anys, amb la inauguració del seu primer centre.

L’acte, obert a tothom i accessible tant per a clients de DiR com per a no clients, va aconseguir un èxit de convocatòria, arribant a més de 300 participants que van ballar per una bona causa.

Zumba DiR Sant Pau

Estreta relació entre DiR i l’Hospital Sant Pau

La vinculació entre la Fundació DiR i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau compta amb una llarga trajectòria que remunta al 1994, any en què la Fundació DiR va col·laborar per primera vegada amb la Cursa Científica de Sant Pau, organitzada amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement dels efectes de l’esport sobre la salut i conscienciar la població sobre la necessitat de fer exercici.

Des de llavors, ambdues institucions compten amb un estret vincle i amb un objectiu comú de donar a conèixer l’estreta relació entre l’exercici físic i la prevenció de diverses malalties neurològiques i cardiovasculars.

Enguany, DiR i l’Hospital Sant Pau han col·laborat en tres esdeveniments: la Cursa Científica Sant Pau 2019 i el Zumba Z·Move Sant Pau 2019 com a actes co-organitzats ja tradicionalment per ambdues empreses i recolzant respectivament el servei de Cardiologia i la Unitat de Memòria de l’Hospital; i el Yoga Day by DiR, on el grup de fitness va fer també costat a la Unitat de Memòria del Sant Pau.