El grup compta amb 6 boutiques DiR Bootcamp i n’obrirà 6 més abans de finals d’any

DiR es converteix en la marca amb més oferta especialitzada en entrenament d’alta intensitat a Barcelona

Barcelona, 20 de setembre de 2019.- Clubs DiR reforça la seva aposta per l’entrenament d’alta intensitat i anuncia que tancarà l’any 2019 amb un total de 12 boutiques DiR Bootcamp. El grup compta actualment amb 6 espais especialitzats per aquest tipus d’entrenament, i n’obrirà 6 de nous dintre dels propers 3 mesos.

DiR Bootcamp és la marca pròpia de DiR que defineix el seu entrenament HiiT (Hight intensity interval Training) més reconegut, caracteritzat per la realització d’exercicis intervàl·lics d’alta intensitat que alternen exercicis cardiovasculars en cinta i exercicis de força a terra realitzats amb bancs, manuelles i/o pilotes. A més d’aquesta combinació que assegura el treball de tots els principals grups musculars del cos, una de les principals característiques d’aquest entrenament d’alta intensitat és l’experiència immersiva de l’usuari a través de l’ambientació de l’espai amb llums i so que asseguren la màxima motivació de qui ho practica.

DiR bootcamp

Creixement exponencial: 12 DiR Bootcamps en 12 mesos

Clubs DiR va inaugurar la seva primera boutique DiR Bootcamp al 2018, ubicant-la a un dels clubs de referència del grup: Tuset DiR. Seguint la fórmula d’èxit d’aquest primer espai, DiR va obrir dos noves boutiques DiR Bootcamp durant el primer semestre de 2019; ubicades respectivament a DiR Maragall i BDiR Granados.

DiR Castillejos, DiR Campus i Diagonal DiR han estat els següents clubs en comptar amb DiR Bootcamp entre la seva oferta; havent-se inaugurat el primer durant el mes d’agost de 2019, i aquesta mateixa setmana a Diagonal DiR (aquest 18 de setembre) i a DiR Campus (aquest 19 de setembre).

A les sis boutiques actuals els hi seguiran sis nous espais DiR Bootcamp que el grup inaugurarà durant el darrer trimestre de l’any, arribant així a 12 boutiques DiR Bootcamp abans de finals de 2019, i convertint a Clubs DiR en la marca amb més oferta especialitzada en entrenament d’alta intensitat a Barcelona.

DiREBEL

Accés gratuït per a clients DiR

La participació en les sessions de DiR Bootcamp és oberta i gratuïta per a tots els socis i sòcies que tinguin accés al club corresponent, sent únicament necessària la reserva prèvia de la plaça, que pot realitzar-se amb a partir de 48 hores d’antelació a través dels canals de reserva d’activitats dirigides habituals de DiR.

DiR Bootcamp també és accessible a totes aquelles persones que, sense ser clients de DiR, vulguin realitzar aquest entrenament. L’empresa ofereix la possibilitat de pagament per ús adquirint entrades puntuals que també donen accés a la resta de les instal·lacions del club en cada cas.

DiR Bootcamp

HiiT sota el concepte de DiREBEL

DiR Bootcamp no és la única activitat d’alta intensitat oferida per DiR. Dintre de l’aposta pels entrenament d‘alta intensitat, el grup compta també amb Box DiR, mètode d’entrenament funcional basat en la combinació d’exercicis cardiovasculars, calistènics i d’aixecament de pes; i amb Jambox, caracteritzada per la combinació de cops al sac de boxa amb entrenament funcional amb i sense material en un espai ambientat, igual que DiR Bootcamp, amb una il·luminació i un so que envolten a l’usuari per transformar l’exercici en una experiència immersiva.