Es tracta d’una nova tendència basada en el HIIT, High Intensity Interval Training, on es realitzen exercicis amb tots els principals grups musculars

El valor diferencial resideix en l’alt consum calòric per unitat de temps, degut a l’elevada intensitat de l’entrenament, i en la ràpida consecució dels objectius

DiREBEL

Barcelona, 09 de març de 2018.- Clubs DiR obrirà properament el nou DiREBEL, un estudi d’entrenament intervàlic d’alta intensitat, seguint les últimes tendències del sector a nivell internacional.

El nou DiREBEL estarà ubicat al centre de Barcelona, a l’actual club Tuset DiR i comptarà amb una superfície de més de 400m2 en els quals conviuran dos espais d’entrenament diferenciats i complementaris: l’espai Jambox, dedicat a la pràctica de la boxa, i l’espai HIIT, on s’acollirà aquesta nova disciplina d’entrenament intervàlic d’alta intensitat. L’ambientació, amb una il·luminació fosca i el so més potent, així com la direcció de la sessió per part dels tècnics més motivadors, jugaran un paper essencial en l’entrenament de l’usuari.

DiREBEL Tuset DiR

Característiques i beneficis de l’entrenament a DiREBEL

L’entrenament protagonista del nou DiREBEL es caracteritzarà per exercicis intervàlics d’alta intensitat realitzats a l’espai HIIT. Per una banda, es realitzaran exercicis de cardio en cinta; i per altra banda, es faran exercicis a terra amb steps, manuelles i/o pilotes. Cada sessió inclourà entre 3 i 4 canvis d’estació, configurant en total un entrenament d’entre 30 i 45 minuts realitzant exercicis molt globals on s’impliquen tots els principals grups musculars del cos.

Aquest tipus d’entrenament intervàlic d’alta intensitat aporta diferents beneficis, dels quals en destaca sobretot una crema de greixos molt elevada durant la sessió i durant les hores posteriors a la mateixa. La tonificació ràpida de tot el cos, la millora de la mobilitat articular i l’increment de la resistència cardiovascular són altres dels beneficis a destacar.

DiREBEL Tuset DiR

 

Les darreres novetats de Clubs DiR: a l’avantguarda de les tendències internacionals

La constant innovació en l’oferta de Clubs DiR és un dels motors de creixement del grup, que s’ha diferenciat sempre per oferir als seus clients les darreres novetats en instal·lacions, equipament i, sobretot, les activitats dirigides més innovadores.

Els darrers llançaments de Clubs DiR han corroborat l’aposta per incorporar les últimes tendències. Després de la presentació dels BOX DiR, com a espais específics d’entrenament d’alta intensitat; i de Jambox by DiR, com a disciplina per apropar la boxa a tothom; el grup ha incorporat com a novetats durant l’any 2017 les següents activitats dirigides: Pilates intense, Total HIIT, Full Body Cycle i Sprint 30,

Enguany, Clubs DiR fa un pas més enllà i inclourà aquest nou espai entre els més dels seus vint clubs a Catalunya.