Ona Carbonell, medallista olímpica de natació sincronitzada i imatge oficial de DiR, ha participat com a convidada d’honor

Per primer any, l’esdeveniment ha tingut una vessant solidària amb la Fundació ASPASIM 

 

Barcelona, 15 de maig de 2018.- L’edició de 2018 de l’esdeveniment DiR Xperience s’ha celebrat novament amb èxit aquest dissabte 12 de maig, una jornada lúdica i esportiva que ha omplert la plaça major del Poble Espanyol. L’esdeveniment ha comptat amb quatre masterclasses a l’aire llliure dirigides per tècnics DiR especialitzats en diferents disciplines, a les quals han participat més de 1.000 persones.

DiR Xperience 3

Les activitats protagonistes de DiR Xperience han estat com cada any, la Zumba i el D·Move, dues de les activitats de més èxit de tota la oferta de Clubs DiR. Com a novetat d’enguany, DiR Xperience ha comptat també amb una masterclass de Ioga i una altra de Body Combat. En total, quatre masterclasses que han omplert d’energia i moviment el Poble Espanyol de Barcelona de les 10h del matí a les 14h.

DiR Xperience 2

 

Ona Carbonell com a convidada d’honor

Ona Carbonell, medallista olímpica de natació sincronitzada i imatge oficial de DiR,  ha assistit a l’esdeveniment com a convidada especial. Carbonell participa habitualment a diferents esdeveniments organitzats per Clubs DiR, especialment en aquells en que la Fundació DiR vehicula accions solidàries. En aquest cas, Ona Carbonell no només hi ha assistit a l’esdeveniment sinó que ha participat activament a la masterclass de ioga sobre l’escenari, acompanyant a Jordi Canela, director y cofundador de YogaOne by DiR.

Dir Xperience Yoga Ona Carbonell

 

Esport i solidaritat, motors de DiR Xperience 2018

Enguany, DiR Xperience s’ha estrenat com a esdeveniment solidari de la mà de la Fundació DiR. 2018 ha estat el primer any en que l’esdeveniment ha tingut un preu simbòlic de 5€ que han donat accés a totes les sessions a tots els assistents. Una part dels diners recaptats han sigut destinats a la Fundació ASPASIM, entitat que compleix 75 anys de treball i esforç en vetllar per les persones amb discapacitat psíquica.

Dir Xperience ASPASIM

A més d’aquesta col·laboració econòmica gràcies a la implicació de tots els participants de DiR Xperience, la Fundació DiR col·labora amb l’entitat de forma continuada oferint classes de Zumba amb tècnics especialitzats que quinzenalment es desplacen al Centre Ocupacional per posar un granet de sorra més en la millora del benestar dels seus membres.

Dir Xperience ASPASIM