La cadena de fitness líder a Catalunya ofereix la seva plataforma online “DiR a Casa” amb contingut de fitness, spinning, ioga, meditació i nutrició durant el tancament dels seus centres a causa de la Covid-19.


• Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) la manca d’activitat física és un factor de risc considerable per a les malalties no transmissibles (ENT), com els accidents cerebrovasculars, la diabetis i el càncer.


Dir a casa

Barcelona, 06 de novembre de 2020. Els centres de Fitness DiR s’han vist obligats a tancar les portes a causa de les noves restriccions provocades per l’augment de contagis de la Covid-19. Milers d’usuaris dels centres que van diàriament a realitzar activitat física, s’han vist amb la necessitat de buscar una alternativa.

Davant aquesta situació, la cadena de fitness DiR ofereix la seva plataforma en línia “DiR a casa” amb contingut de fitness, spinning, ioga, meditació i nutrició amb els objectius de seguir donant servei a tots els seus usuaris i el de col·laborar en el manteniment dels hàbits de vida saludables de tota la societat a través dels que sempre han estat els pilars del seu esperit: la pràctica de l’activitat física i l’alimentació equilibrada.

Es tracta d’una multi plataforma amb més de 300 vídeos en castellà i català en la que els tècnics del DiR realitzen sessions dirigides i entrenaments per a tots els nivells. Aquestes activitats amb continguts sobre fitness, spinning, ioga, meditació i nutrició estan dirigides a socis i no socis per poder recrear des de casa l’experiència i l’oferta de serveis pròpia de DiR. Els usuaris poden seguir entrenant en la gran oferta d’activitats que sempre ha diferenciat a DiR, oferint des de sessions d’abdominals, cardio o HiiT; classes estrella com D-Move, Cul10 o DiR Pump; i fins i tot sessions de Spinning per a totes aquelles persones que disposin de bicicleta a casa. A més, diracasa.com compta també amb sessions dirigides de ioga -tant per a nivells d’iniciació com per a nivells avançats-, de meditació, de nutrició i de fisioteràpia.

Les persones que no siguin clientes poden gaudir de 7 dies de prova gratuïta de la plataforma, amb un preu posterior de 9,95 € / mensuals. Per la seva banda, tots els clients i clientes del grup -tant de DiR com de YogaOne by DiR – disposaran d’accés gratuït fins que els clubs puguin tornar a obrir les portes.

Els entrenaments virtuals de DiR compleixen amb els estàndards de seguretat necessaris durant la pràctica de l’exercici físic i que estan realitzats per part de professionals acreditats amb el ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya). En paraules de Robert Herraez, director de Fitness de Clubs DiR, ‘és natural que en moments com aquests creixi exponencialment l’oferta d’entrenaments virtuals, però cal ser prudent i crític a l’hora de triar qui guiarà les teves sessions d’exercici físic. Qualsevol persona pot animar-te a fer 50 squads seguits de 50 flexions, però no tothom pot donar-te les indicacions de quina és la tècnica correcta per evitar lesions o oferir opcions per a adaptar cada moviment a diferents nivells de condició física. Aquest és i serà sempre el nostre valor diferencial: la professionalitat i el coneixement del nostre equip; ja sigui en períodes de normalitat entrenant al gimnàs com en èpoques de confinament entrenant a casa.’

 

Rutines d’exercici físic per reduir el risc a la malaltia

L’activitat física és important per a augmentar la despesa calòrica, controlar el pes, mantenir-se en forma, estimular el sistema immunitari, entre d’altres beneficis per a la salut, i a més ajuda a combatre els trastorns mentals.

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) la manca d’activitat física és un factor de risc considerable per a les malalties no transmissibles (ENT), com els accidents cerebrovasculars, la diabetis i el càncer.

El sedentarisme està considerat com el segon factor de risc que més afecta la salut, després del tabaquisme. Mantenir uns hàbits sedentaris duplica les possibilitats de contraure malalties cardiovasculars, diabetis, càncer, obesitat i, així mateix, contagiar-se de infeccions que afecten el sistema immunològic.

L’exercici és l’única eina perquè el nostre sistema immunològic i les nostres defenses funcionin correctament i puguin actuar davant d’infeccions o altres malalties.

Mai és tard per començar a cuidar-se practicant exercici i seguir una alimentació equilibrada.