La Tribu Urban Fitness, situat a Premià de Mar, s’ha convertit en el primer club BDiR del Maresme

El centre celebrarà la seva inauguració amb una jornada de portes obertes els propers dies 21 i 23 d’abril

Barcelona, 12 d’abril de 2018.- Clubs DiR, grup líder i innovador en el benestar integral de les persones, continua amb el procés d’expansió de la seva marca i ha obert el seu primer club fora de l’àrea metropolitana de Barcelona aquest mes d’abril. Ha estat al Maresme, concretament a Premià de Mar, on DiR assumeix la gestió del centre La Tribu Urban Fitness (Av.Pedrablanca s/n, local 7).

BDiR Maresme

És el primer cop que DiR es fa càrrec d’un club ja existent i decideix aportar-hi  la seva experiència de més de 35 anys dins del sector del fitness per tal d’ampliar la xarxa de clubs arreu de Catalunya. Ubicat a un punt estratègic de la població de Premià de Dalt, BDiR Maresme reflecteix l’esperit cosmopolita dels nous equipaments de la marca, per això s’hi podran trobar les últimes tendències en activitats dirigides en unes instal·lacions d’alta qualitat. El club disposa de sales de fitness, càrdio, spinning i una amplia sala per realitzar activitats dirigides.

BDiR Maresme 2

BDiR Maresme spinning

BDiR Maresme

A més, DiR ha remodelat les instal·lacions per tal que tinguin una uniformitat visual corporativa, tot mantenint l’essència del que ha estat fins ara, apostat per un servei al client proper i personalitzat.

BDiR Maresme

La directora d’Expansió de Clubs DiR, Sílvia Canela afirma que: “estem totalment il·lusionats amb la inauguració d’aquest nou club a Premià de Mar. Actualment comptem amb un gran volum de socis del Maresme i estem orgullosos de tenir presència a la seva zona amb un club amb aquesta localització envejable”. Subratlla  també que “l’estratègia d’expansió de DiR ens ha portat a tenir més de 20 clubs a Barcelona actualment, i el fet d’arribar al Maresme ens omple de satisfacció com a marca”.

Per celebrar la inauguració de BDiR Maresme, el club ha organitzat una jornada de portes obertes els dies 21 i 23 d’abril amb un programa especial d’activitats.

 

DiR, grup capdavanter i innovador en el benestar integral de les persones

Pioner en la implantació del fitness, DiR va néixer en 1979 amb la vocació d’acostar els beneficis de l’exercici físic als ciutadans en les millors condicions. El Grup compta amb un sòlid equip de professionals que reben formació constant a través de la Acadèmia DiR i cursos especialitzats en activitats del sector. La missió de DiR és millorar la qualitat de vida de les persones acostant a tothom la pràctica d’un estil de vida saludable. L’objectiu de DiR és continuar liderant el sector del fitness i la salut a Catalunya, amb la vocació d’oferir serveis innovadors i de qualitat que reverteixin en el benestar integral de les persones en les millors condicions.