Les marques catalanes líders en el sector del fitness i l’alimentació saludable han tancat una col·laboració que inclourà accions promocionals durant tot el 2018

La primera campanya consisteix en regalar una bossa de verdures de temporada d’ Ametller Origen a tots els nous socis de DiR

 

Barcelona, 11 de gener de 2018. DiR i Ametller Origen, les marques referents en el sector del fitness i l’alimentació saludable a Catalunya (respectivament), estableixen un acord de col·laboració pel llarg de tot el 2018 que inclourà diverses campanyes promocionals i de comunicació amb l’objectiu de promoure un estil de vida saludable a través de l’esport i la bona alimentació.

DiR Ametller Origen

Menjar de forma equilibrada i la pràctica habitual d’exercici físic tenen un paper fonamental a l’hora de mantenir una bona salut, tant a nivell físic com a nivell psicològic. És per aquest motiu que l’objectiu de l’acord entre ambdues marques és el de sensibilitzar a la població per tal que percebi com a imprescindibles i accessibles opcions que promoguin uns hàbits saludables.

Una combinació guanyadora que començarà amb una campanya promocional  amb la qual per cada nou soci de qualsevol dels Clubs DiR rebrà de regal una bossa de verdures de temporada d’Ametller Origen. Una selecció de productes cultivats i seleccionats de tal manera que garanteixen tot el sabor i qualitat des del seu origen.  Aquesta promoció estarà vigent fins el 28 de gener en tots els Clubs DiR o a través del web dir.cat.

Ametller verdures DiR

En els propers mesos, les companyies han confirmat que les accions conjuntes seguiran prenent protagonisme dins de la seva planificació comercial.

 

Clubs DiR, grup líder i innovador en el benestar integral de les persones a Catalunya

Pioner en la implantació del fitness, DiR va néixer l’any 1979 amb la vocació d’acostar els beneficis de l’exercici físic als ciutadans. Actualment disposa de 25 centres: 20 clubs de fitness i 5 YogaOne. El Grup compta amb un sòlid equip de professionals -entre personal de fitness, de centres i serveis corporatius de primer nivell i altament qualificats- que reben formació constant i cursos especialitzats en activitats del sector. La missió de DiR és millorar la qualitat de vida de les persones apropant a tothom la pràctica d’un estil de vida saludable. L’objectiu de DiR és continuar liderant el sector del fitness i la salut a Catalunya, amb la vocació d’oferir serveis innovadors i de qualitat que reverteixin en el benestar integral de les persones en les millors condicions.

 

Sobre el Grup Ametller Origen

El Grup Ametller Origen és una companyia catalana d’alimentació especialitzada en producte fresc i elaborats de qualitat. La família Ametller s´ha dedicat des de 1830 a cultivar les seves terres a la comarca del Penedès, Catalunya. Fruit d’aquesta experiència com agricultors i productors, han consolidat als darrers anys un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereix a les seves botigues. Actualment el grup es composa per més de 1.500 treballadors, camps al llarg de l’eix mediterrani, un obrador central de productes elaborats i 90 punts de venda propis.

Les seves botigues ofereixen fruita i verdura, productes d’elaboració pròpia -com amanides, truites, cremes de verdures, brous, menjars preparats, làctics- i altres productes seleccionats -com embotits, càrnics, melmelades, cereals, productes dietètics, cerveses artesanes, vins i caves. Productes que no només tenen vida dins de la seva xarxa de botigues, sinó que han començat a vendre’s en altres establiments i cadenes de prestigi tant a nivell nacional com internacional.