DiR creix en l’àrea metropolitana de Barcelona amb l’obertura de BDiR Motiva’t Sant Quirze del Vallés
El club Motiva’t Sant Quirze referent en aquesta població, forma part de la xarxa BDiR des del passat 1 de setembre.

Barcelona, 7 de setembre de 2020.- Clubs DiR continua amb el seu procés d’expansió i creix amb un nou centre fora de l’àrea metropolitana de Barcelona. En aquesta ocasió es tracta de la comarca del Vallés Occidental i més en concret al carrer Penedès, 33 de l’emblemàtica població de Sant Quirze, on el conegut club Motiva’t ha passat a convertir-se en BDiR Motiva’t Sant Quirze des del passat 1 de setembre.

BDiR Motiva’t Sant Quirze compta ja amb diverses novetats que aconsegueixen des de la renovació d’espais i equipament esportiu, la integració en el programari de gestió de la cadena, fins a la incorporació de les sessions dirigides pròpies de DiR basades en les tendències del fitness a escala internacional. Així mateix, la integració de Motiva’t Sant Quirze com a centre BDiR suposarà per a tots els seus clients a possibilitat d’accedir a tota la xarxa de clubs del Grup DiR per preus molt reduïts.

Equipament i espais excel·lents

El posicionament de Motiva’t Sant Quirze com a centre de fitness consolidat de referència en Sant Quirze del Valls sumat a la qualitat de les seves instal·lacions, han estat factors clau en la vinculació de totes dues empreses.

El club, que va obrir les seves portes en 2013, i ara passa a ser BDiR, disposa de més de 1.000m2 que recullen: una àmplia sala de fitness/cardio amb màquines d’última generació; una sala específica per a pes lliure; una zona d’entrenament funcional;  una sala de SPINDiR amb classes presencials i virtuals, i bicicletes Stages; una sala d’activitats dirigides per a practicar Zumba, Ioga, Bodi Pump, Cul10 i DMove entre moltes altres;  vestuaris complets amb servei de gel, xampú, condicionador i assecador de pèl; i una zona social de descans amb zona wi-fi, a més de pàrquing gratuït per a tots els clients.


Aquesta àmplia oferta situa a BDiR Motiva’t Sant Quirze com a referent del fitness i l’activitat física a la comarca vallesana i forma part de l’estratègia del grup de continuar ampliant la seva presència en tot el territori nacional, que actualment compta amb més de 60 centres entre tota la seva oferta de clubs de fitness, boxa i de ioga, convertint-ho en l’empresa líder del sector a Catalunya.

Criteris molt definits per a la incorporació de centres a la seva marca

Els criteris del grup DiR són clars respecte a quins casos són susceptibles d’esdevenir reconversions i/o franquícies de la marca. Sílvia Canela, Directora d’Expansión del Grup DiR considera que és imprescindible que existeixi una confluència de dos factors principals: “comptar, d’una banda, amb instal·lacions que permetin oferir la diversitat i la qualitat de l’oferta característica de DiR (tant quant a serveis com activitats dirigides) i per un altre, amb una filosofia i valors que coincideixin amb els de la marca”.

En el marc del seu procés d’expansió en el territori català, DiR manté un alt grau d’exigència en l’hora de vincular-se exclusivament amb gimnasos que permeten garantir els estàndards de qualitat que els clients esperen dels millors clubs esportius. En paraules de Sílvia Canela, Directora d’Expansión del Grup DiR, “detectem cada vegada més clubs de fitness interessats a formar part de la xarxa DiR i així aplicar la nostra potència comercial, publicitària i de marca, a més del expertise que acumulem després de tants anys en el sector. Per a nosaltres és imprescindible les sinergies entre els nostres equips i la direcció del club que s’uneix a la nostra xarxa. És la clau de l’èxit”, conclou Canyella.

Actualment, el grup DiR compta amb un total de 67 centres entre tota la seva oferta de fitness, boxa i ioga. Les seves ubicacions es troben principalment concentrada a Catalunya, on el grup és líder del sector, a pesar que la seva expansió arriba ja a la resta del territori espanyol, amb els primers centres YogaOne by DiR ja operatius a Madrid.

Amb BDiR Motiva’t Sant Quirze, el grup DiR reforça la seva presència a la comarca del Vallés Occidental on a més d’aquest club disposa de Sant Cugat DiR, Sant Cugat Padel Indoor, BDiR Sabadell, i sengles centres YogaOne by DiR a Sabadell, Terrassa i  Rubí.

El procés d’expansió del grup compta amb quatre noves reconversions de centres de fitness que obriran abans de finalitzar aquest any 2020: DiR Metasports Polinyà, BDiR Parets, DiR Palau-solità i Plegamans i BDiR Figueres.