Family DiR Christmas serà un espai obert a tothom amb activitats infantils, zona gastronòmica i market de moda on trobar tota mena de regals nadalencs

L’esdeveniment, organitzat de la mà de “Barcelona en les Alturas”, tindrà lloc a zona del solàrium privat de Diagonal DiR els dies 20, 21, 22 i 23 de desembre

DiR organitza un market nadalenc que se celebrarà entre el 20 i el 23 de desembre amb dos objectius principals: oferir un espai amb activitats amb les quals impulsar l’esperit nadalenc a zona alta de Barcelona i recaptar fons per projectes solidaris dirigits a la integració de persones en risc d’exclusió social.

Family DiR Christmas comptarà amb una localització privilegiada, situant-se al solàrium privat del gimnàs insígnia del grup: DiR Diagonal.

El market, d’accés gratuït, estarà obert durant els quatre dies de durada al llarg de tota la jornada –d’11.00 a 20:00h- i comptarà amb un punt d’accés habilitat especialment per a l’ocasió a través del carrer Dr. Fleming núm. 20.

Activitats per a nens i grans

Els nens i nenes de tota Barcelona trobaran al Family DiR Christmas una oferta personalitzada d’activitats nadalenques a la seva mesura. El market comptarà amb activitats i tallers infantils gratuïts basats principalment en la realització de manualitats relacionades amb el Nadal. Cada dia s’organitzaran accions diferents per a captivar als més petits de la casa, que també trobaran allà al Pare Noel per a lliurar-li les seves cartes.

Per als més grans, Family DiR Christmas oferirà múltiples opcions per a gaudir dels dies previs a Nadal: des d’una cuidada selecció d’expositors per a realitzar compres nadalenques i amb els quals descobrir les últimes tendències, fins a un espai gastronòmic amb food trucks amb una àmplia oferta culinària entre la qual destacarà la venda de galetes solidàries.

Finalitats solidàries destinades al projecte Ioga for All

Family DiR Christmas destinarà el 100% dels fons obtinguts a través de la venda de rebosteria durant el market a Ioga for All, un dels projectes solidaris de la Fundació DiR emmarcat dins de la seva missió de transmetre els valors de l’esport com a eina de cohesió social.

“Ioga for All” lluita concretament per fer arribar els beneficis de la pràctica del Ioga a col·lectius vulnerables. El projecte col·labora amb diverses entitats ajudant a col·lectius com: nens i nenes menors de la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Espai Natura i Jove; persones amb discapacitats de la Fundació Aura; persones amb malalties oncològiques de l’Hospital de la Mar i l’AECC, i familiars de persones amb malalties greus com l’Alzheimer.