BDiR Granados disposa de 3 sales d’activitats per gaudir de diferents disciplines: fitness i musculació, spinning i activitats dirigides

Es tracta d’un nou concepte de “club boutique” sota el model de proximitat

Barcelona, 28 de setembre de 2017.- Clubs DiR, la cadena catalana de fitness i benestar líder a Barcelona, ha inaugurat recentment el nou BDiR Granados, convertint-se en el vigèsim primer club del grup. Aquest nou centre de fitness aposta per un entrenament amb el que els clients puguin assolir els seus objectius d’una manera dinàmica i pluridisciplinària, amb activitats que es complementen per estar en forma i, a la vegada, divertir-se.

BDiR Granados

BDiR Granados compta  amb un equip d’entrenadors especialitzat en motivació i consecució de resultats. Tots ells treballen en les tres disciplines disponibles en aquest nou espai:

  • Sala de fitness i musculació: amb el millor equipament de musculació i pes lliure.
  • SpinDiR Sessions: sessions dirigides sobre una bicicleta estàtica on l’ambient de la sala, la música i l’instructor creen la unió perfecta per oferir les classes més dinàmiques i per a tots els nivells.
  • Activitats dirigides: amb una programació que inclou les sessions més variades, des de Zumba fins al Ioga, passant per Body Pumb, Body Attack, D-Move o tonificació, entre d’altres.

BDiR Granados

Les inscripcions per a BDiR Granados ja estan disponibles des del web https://granados.dir.cat/ amb ofertes limitades d’obertura.

Un nou model de club de fitness

El concepte BDiR està ideat com a “boutique”, un centre de proximitat al barri, d’entre 500 i 800 metres quadrats, que compta sempre amb instal·lacions de  fitness, cycling i activitats grupals d’última generació. Sota aquest mateix model de proximitat, Clubs DiR va inaugurar el maig d’aquest mateix any 2017 BDiR Mallorca.

BDiR Granados

Clubs DiR a l’actualitat

A dia d’avui, l’empresa compta amb una xarxa de 21 clubs DiR, tres centres especialitzats en ioga YogaOne, un centre de pàdel integrat al club de Sant Cugat, dos Box per a entrenaments d’alta intensitat i un espai Jambox com a nou concepte de boxa per a tots.