El servei de gimnàs virtual de Clubs DiR compta amb l’oferta més completa d’entrenaments, amb contingut de fitness, spinning, ioga, meditació i nutrició

Diracasa.com és accessible per a tothom, tant clients com no clients

Clubs DiR ja té en funcionament “DiR a casa”, la seva plataforma pròpia de gimnàs online que permet recrear des de casa l’experiència i l’oferta de serveis pròpia de DiR. Es tracta d’un servei multiplataforma amb més de ­200 vídeos en català i castellà d’una gran quantitat de continguts sobre fitness, spinning, ioga, meditació i nutrició.

DiR a casa fitness yoga nutri

La plataforma ha rebut una gran acollida per part dels clients i clientes de DiR, havent-se enregistrat més de 26.000 persones en menys de dues setmanes des del seu moment de llançament. Davant de l’èxit de la iniciativa, el grup ha fet que diracasa.com sigui accessible per a tothom, independentment de si són abonats de DiR o no. Les persones que no siguin clientes ja poden gaudir de 7 dies de prova gratuïta de la plataforma, amb un preu posterior de 4,95€/mensuals. Per la seva banda, tots els clients i clientes del grup -incloent tant DiR com YogaOne by DiR- disposaran d’accés gratuït fins que els clubs puguin tornar a obrir les seves portes, o fins que continuïn com a clients en aquells casos de persones que han volgut mantenir la seva quota solidària.

Molt més que vídeos amb rutines d’exercici físic

Davant la necessitat actual de mantenir la pràctica d’exercici físic des de casa, i en un context en què cada cop hi ha més contingut sobre fitness creat per multitud d’usuaris a diferents canals online, DiR ha decidit apostar per una plataforma pròpia que permeti mantenir dos factors essencials: l’àmplia oferta característica de la marca i la professionalitat del contingut.

La gran oferta d’activitats dirigides de DiR és un dels aspectes més valorats per part dels usuaris de la marca, que compten amb sessions dirigides i entrenaments per a tots els gustos. Així s’ha mantingut també a “DiR a casa”, on els usuaris poden seguir entrenant amb la diversitat d’activitats que sempre ha diferenciat a DiR, oferint des de sessions d’abdominals, cardio o HiiT; classes estrella com D-Move, Cul10 o DiR Pump; i fins i tot sessions d’Spinning per a totes aquelles persones que disposin de bicicleta a casa.

Addicionalment al ventall d’activitats de fitness, diracasa.com compta també amb sessions dirigides de ioga -tant per a nivells d’iniciació com per a nivells avançats-, de meditació, de nutrició i de fisioteràpia.

Respecte a la garantia de la qualitat i professionalitat del contingut, per DiR és rellevant el fet d’avalar que els seus entrenaments virtuals compleixen amb els estàndards de seguretat necessaris durant la pràctica de l’exercici físic i que estàn realitzats per part de professionals acreditats amb el ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya). En paraules de Robert Herraez, Director de Fitness de Clubs DiR, “és natural que en moments com aquests creixi exponencialment l’oferta d’entrenaments virtuals, però cal ser prudent i crític a l’hora de triar qui guiarà les teves sessions d’exercici físic. Qualsevol persona pot animar-te a fer 50 squads seguits de 50 flexions, però no tothom pot donar-te les indicacions de quina ha de ser la tècnica correcta per evitar lesions o oferir-te opcions per adaptar cada moviment a diferents nivells de condició física. Aquest és i serà sempre el nostre valor diferencial: la professionalitat i el­ coneixement del nostre equip; ja sigui en períodes de normalitat entrenant al gimnàs com en èpoques de confinament entrenant a casa.

Prèviament, des del tancament de tots els clubs de fitness a meitats de març, DiR ha habilitat diverses plataformes digitals que continuen actives com ara les sessions en directe a través del perfil d’Instagram de @clubsdir i les sessions d’entrenament a l’APP MyDiR accessibles exclusivament per a clients.

L’objectiu comú de totes les iniciatives habilitades per part de DiR és el de seguir donant servei a tots els seus usuaris i el de col·laborar en el manteniment dels hàbits de vida saludables de tota la societat a través dels que sempre han estat els pilars del seu esperit: la pràctica de l’activitat física i l’alimentació equilibrada.