L’objecte és col·laborar en diverses accions destinades a captar fons per als programes d’ajuda als col·lectius més vulnerables

‘Entaula’t per a l’alimentació infantil’ serà un dels projectes en el que la Fundació hi col·laborarà durant el 2017

El president de la Fundació DiR, Ramon Canela, i el president Creu Roja Catalunya, Antoni Aguilera, han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar plegats en accions destinades a millorar les condicions de vida dels que més ho necessiten. L’acord contempla fomentar la realització d’accions conjuntes encaminades a captar fons destinats als programes d’ajuda als col·lectius més vulnerables.

Un dels projectes en el que la Fundació DiR tornarà a col·laborar aquest 2017 és en la campanya ‘Entaula’t per a l’alimentació infantil’, per la qual es donarà un percentatge dels diners recaptats als restaurants Saibó de Clubs DiR durant una jornada a determinar per ambdues entitats. Precisament, l’any 2016 la Fundació DiR hi va col·laborar, per primera vegada, amb èxit de participació.

Aquest conveni, s’emmarca dins de la renovació de la missió, visió i valors de la Fundació DiR per tal d’adaptar-los a la realitat actual, sent l’objectiu principal impulsar projectes generadors de cohesió social a través dels valors de l’esport.

Altres accions conjuntes

En els darrers anys, la Fundació DiR s’ha sumat a la campanya de recollida de joguines que Creu Roja Joventut ha dut a terme coincidint amb el dia de Reis.

En la darrera edició, els socis i sòcies de DiR van demostrar de nou la seva solidaritat participant activament en la campanya realitzada en els 16 Clubs DiR de Barcelona i Sant Cugat. Amb l’eslògan “Tu dónes, nosaltres també” Clubs DiR va aconseguir recollir més de 400 joguines per aquesta causa solidària amb l’objectiu de que nens i nenes amb risc de vulnerabilitat no es quedessin sense joguines per Reis.
La campanya, que enguany es va perllongar fins a la vigila de Reis, s’ha realitzat habilitant un espai a la recepció dels clubs per recollir les joguines que han aportat els nostres abonats.

Finalment, des del 2016, Creu Roja s’encarrega de la formació de l’equip DiR en l’ús de desfibril·ladors. En el darrer any es van fer un total de tres jornades de formació a més de 60 persones, en el marc de col·laboració amb l’Acadèmia DiR.