El casal “DiR Estiu” acollirà nens i nenes d’entre 3 i 13 anys els mesos de juny, juliol i setembre

Les inscripcions ja estan obertes fins a exhaurir-se les places

Barcelona, 17 d’abril de 2019.- Clubs DiR, l’empresa de Fitness líder a Catalunya, organitza novament DiR Estiu, el casal d’estiu esportiu per a nens i nenes d’entre 3 i 13 anys amb vocació d’inculcar hàbits de vida saludables als més petits mentre gaudeixen de les seves vacances.

Amb l’esport com a eix central, el casal infantil de Clubs DiR organitza diverses activitats lúdiques i pedagògiques caracteritzades per combinar diversió, educació i salut per als més petits. A través de les diferents activitats esportives, el casal fomentarà la socialització dels nens i nenes a la vegada que els descobrirà l’exercici físic com una pràctica divertida i saludable.

Durant el casal DiR Estiu, els infants potenciaran les seves habilitats personals i treballaran el seu esperit de superació, la constància, el respecte i la convivència; tot un seguit de valors inherents a la filosofia de Clubs DiR que el grup vol apropar tant a nens com a adults en la seva missió d’orientar a la societat cap a uns hàbits de vida saludables per tal de millorar la qualitat de vida de les persones.

DiR Estiu

Programa d’activitats esportives, pedagògiques i de relaxació

El programa del casal estarà conformat per una gran varietat d’activitats esportives, oferint des de sessions d’aeròbic, zumba o ioga fins a esports com l’atletisme, la natació, el pàdel o el voleibol entre d’altres.

El vessant idiomàtic estarà també cobert al casal DiR Estiu: Amb l’objectiu de fomentar la fluïdesa d’idiomes, durant les activitats esportives es practicarà l’anglès adaptat a cada nivell, realitzant una petita descripció de cada activitat a l’inici d’aquesta i aprenent vocabulari específic en cada cas.

En finalitzar cada jornada, després de les activitats esportives, els nens i nenes treballaran activitats de Mindfulness amb les quals tornar a la calma. Es tracta d’una activitat clau on aprendran a gestionar les seves emocions i que els hi servirà com a eina perquè siguin capaços de gestionar situacions d’estrès.

Els monitors i monitores de DiR Estiu organitzaran addicionalment tallers i treballs manuals que permetran als nens i nenes aprendre a expressar els seus interessos, gustos, sentiments i idees; i es fomentaran les activitats a l’aire lliure amb excursions setmanals.

Totes les activitats estaran dirigides per tècnics professionals de Clubs DiR i per monitors especialitzats en activitats esportives i de lleure infantil i es realitzaran amb adaptacions de nivells segons els diferents grups d’edat dels infants.

DiR Estiu 2019

Visites especials d’atletes olímpics

El fil conductor de l’edició d’enguany de DiR Estiu seran els Jocs Olímpics, un concepte a través del qual els nens i nenes aprendran els valors de la constància i de l’esforç mentre juguen a ser atletes. Al llarg de tot l’estiu, els nens es familiaritzaran amb la forma de preparació física i mental dels atletes per uns Jocs Olímpics i gaudiran de visites d’esportistes olímpics que els hi transmetran la importància d’aquests valors tan necessaris per aconseguir les seves metes personals.

Inscripcions ja obertes fins a exhaurir-se les places

Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina web oficial https://direstiu.dir.cat/ i a través de la recepció dels Clubs on es realitza el casal: Diagonal DiR, DiR Castillejos i DiR Hispà. Les reserves ja es poden realitzar per qualsevol de les 7 setmanes disponibles entre els mesos de juny, juliol i setembre; podent escollir entre dues franges horàries: matinals, de 9 h a 13 h, o de tot el dia, de 9 h a 17 h.

Amb l’objectiu de facilitar i acomodar el màxim possible els horaris per les famílies, es disposarà també d’un servei d’acollida de matins i de tardes, disponible per a totes les famílies que ho sol·licitin.

[Espot oficial DiR Estiu 2019 disponible al canal de Youtube de Clubs DiR]