Tots els centres DiR reben la certificació ISO 9001/2015

Barcelona, 12 de juny de 2019.- Clubs DiR ha obtingut la certificació ISO 9001/2015 a tots els clubs de Barcelona i Sant Cugat, una certificació oficial que garanteix la qualitat dels seus serveis i que té com a objectiu la millora de la satisfacció dels seus clients.

El grup, líder a Catalunya en el sector del fitness, ha establert una Política de Qualitat i ha dissenyat un sistema de gestió d’acord amb la Norma UNE-EN-ISO 9001 caracteritzat principalment per un enfocament a client mitjançant l’obtenció de dades a través d’enquestes i l’aplicació de mesures per millorar la seva satisfacció.

Saibo Diagonal DiR

D’acord amb aquest sistema de qualitat, el grup ha implantat procediments que donen homogeneïtzació als seus centres i que analitzen i tracten els diferents riscos i oportunitats del sector i de l’empresa, utilitzant indicadors per a gestionar i millorar la qualitat, no només dels clubs i les seves instal·lacions, sinó també de les diferents unitats de negoci que caracteritzen l’oferta multiservei de DiR: fitness, amb totes les seves activitats dirigides i d’entrenament personal; estètica, amb el seu servei de DiR Zen; nutrició, amb l’atenció personalitzada de nutricionistes; o de restauració, amb els espais Saibò de menjar saludable.

Zumba DiR

L’obtenció de la certificació ISO 9001/2015 per part de Clubs DiR inclou la realització d’auditories, tant internes com externes, que garanteixen un enfocament a client i el compliment dels requisits de la norma.  Un equip d’auditores internes audita tots els clubs dos cops l’any i l’empresa certificadora audita els centres de forma anual.

Marta Cerdà, Directora de Qualitat de DiR, va iniciar el procés de certificació del grup l’any 2017, any en què Diagonal DiR va obtenir aquesta certificació, sent el club pioner en aquest sentit. En paraules de la pròpia Marta Cerdà, “teníem molt clar que calia protocol·litzar els clubs per a poder facilitar l’expansió del grup amb unes garanties de qualitat”.

Piscina Diagonal DiR

Aquest any 2019, s’ha ampliat la certificació a tots els clubs DiR propis del grup a Barcelona i Sant Cugat: DiR Avinguda Madrid, DiR Campus, DiR Castillejos, DiR Claret, DiR Claris, DiR Hispà, DiR Diagonal, DiR Eixample, DiR Gràcia, DiR Maragall, Sant Cugat DiR, DiR Tarragona, DiR Tres Torres, Tuset DiR, DiR Up&Down, Seven DiR i oficines centrals del grup. Segons Marta Cerdà, “Mitjançant un sistema d’enquestes així com ampliant les vies de comunicació amb DiR, hem donat la paraula als clients i estem treballant dia a dia per a poder satisfer, en la mesura del que és possible, les seves expectatives. Són molts clients, i cadascú amb opinions, gustos i prioritats diferents, però tenim en compte les seves aportacions i, juntament amb les propostes de les auditores, anem implantant millores que esperem que ajudin a l’objectiu principal de DiR, millorar la salut i la qualitat de vida dels seus clients i de tota la comunitat a través dels beneficis que aporten els serveis que ofereix”.

Spinning Diagonal DiR

L’obtenció de la certificació ISO 9001/2015 a Clubs DiR ha arribat l’any en què el grup celebra el seu quarantè aniversari. L’1 d’octubre de 1979, el grup fundat i dirigit per Ramon Canela obria les portes del seu primer centre sota el nom de Sport Met, l’actual DiR Maragall. Des de llavors, i 40 anys després, l’empresa manté la seva essència de pionera en el fitness, oferint totes les eines per gaudir de l’activitat física i dels beneficis que comporta, i amb una missió ben clara: fomentar els hàbits de vida saludables en la societat.

Body Pump DiR