Després del seu èxit a Tuset DiR, el grup posa en marxa una nova sala Bootcamp a DiR Maragall

La inauguració tindrà lloc el proper dilluns 25 de març

Barcelona, 22 de març de 2019.- Clubs DiR, l’empresa de Fitness líder a Catalunya, obre el 25 de març les portes del seu nou espai DiR Bootcamp a DiR Maragall. La sala comptarà amb 135 metres quadrats i 28 places d’entrenament disponibles on es realitzarà un entrenament d’alta intensitat. Es tracta d’una activitat dissenyada per Clubs DiR basada en el mètode HiiT (Hight intensity interval training).

DiR Bootcamp Maragall

L’entrenament DiR Bootcamp es caracteritza per la realització d’exercicis intervàl·lics d’alta intensitat que es duen a terme alternant entre dues estacions: una d’exercicis cardiovasculars en cinta i l’altra d’exercicis de força a terra realitzats amb bans, manuelles i/o pilotes. Cada sessió té una durada de 45 minuts i inclou 6 canvis d’estació (3 cops a banc i 3 cops a cinta), una combinació que permet realitzar exercicis globals que impliquen tots els principals grups musculars del cos en una única sessió.

DiR Bootcamp

L’entrenament intervàl·lic d’alta intensitat aporta diferents beneficis, entre els quals destaquen la gran quantitat de calories cremades per sessió i la millora de la composició corporal. Altres beneficis són la tonificació ràpida del cos, una millora de la mobilitat articular i l’increment de la resistència cardiovascular.

DiR Bootcamp a DiR Maragall

DiR Maragall comptarà amb 20 classes setmanals de DiR Bootcamp, incloent-hi sessions matinals (7.15 h i 8.15 h), sessions a mitja tarda (14.15 h) i sessions a la tarda (18.15 h, 19.15 h i 20.15 h). Cada sessió tindrà assignat un tipus concret d’entrenament on es treballaran diferents zones del cos en funció de l’objectiu: Fullbody, Upperbody, Lowerbody i Metabolic.

Seguint la fórmula d’èxit del primer DiR Bootcamp a Tuset DiR, l’ambientació de la nova sala de DiR Maragall comptarà amb efectes d’il·luminació i amb el so més potent. Aquests elements ambientals, units a l’energia dels tècnics més motivadors, jugaran un paper essencial per aconseguir una experiència única d’entrenament.

DiR Bootcamp

Igual que les diferents activitats dirigides de Clubs DiR, la participació en les sessions de DiR Bootcamp serà oberta per a tots els socis i sòcies amb accés a DiR Maragall amb prèvia reserva de la seva plaça.

DiR Bootcamp Maragall també serà accessible a totes aquelles persones que, sense ser clients de Clubs DiR, vulguin realitzar aquest entrenament. L’empresa ofereix la possibilitat de pagament per ús adquirint entrades puntuals que també donen accés a la resta de les instal·lacions de DiR Maragall: 5.800 m2, 4 sales d’activitats dirigides, 1 sala Fitness, 1 sala SpinDiR, 1 sala de pilates, ring de boxa, piscina interior, zona d’aigües i restaurant Saibò.

Amb motiu de la inauguració, les sessions de la tarda de dilluns 25 de març comptaran amb tècnics convidats i amb un DJ. 

Oferta i expansió a Clubs DiR

La inauguració del primer estudi DiR Bootcamp va tenir lloc el passat mes de maig de 2018 a Tuset DiR. Des de llavors, l’activitat ha gaudit d’una gran acceptació per part dels clients i clientes del grup, fent que les sessions de DiR Bootcamp quedin plenes en qualsevol moment del dia.

Després de l’èxit del primer DiR Bootcamp i amb l’obertura d’aquest nou espai a DiR Maragall, Clubs DiR enforteix la seva aposta d’oferir les últimes tendències d’entrenament a escala internacional, una estratègia que ha permès a l’empresa mantenir-se com a líder del Fitness a Catalunya i seguir a l’avantguarda del sector durant els seus 40 anys d’història, oferint als seus clients les darreres novetats en instal·lacions, equipament i, sobretot, les activitats dirigides més innovadores.

 

[Vídeo resum entrenament DiR Bootcamp]