La sala, ubicada al Diagonal DiR, disposa d’un total de 117 bicis

Barcelona, 4 de juny de 2019.- Clubs DiR ha habilitat avui la que es converteix en la sala d’spinning més gran de tota Europa. L’espai compta amb un total de 117 bicicletes, disponibles a la sala d’Spinning de Diagonal DiR, un dels clubs mítics del grup on hi destaquen també el seu total de 12.600 m2, 3 sales d’activitats dirigides, una de Fitness, 6 pistes de pàdel i la seva piscina i solàrium interior i exterior.

Diagonal DiR Spinning

La renovada sala d’SpinDiR compta amb un videowall d’alta definició, il·luminació LED i un equip de so d’última generació; tres aspectes que, junt amb la qualitat tècnica i la motivació dels tècnics que dirigeixen cada sessió, permeten garantir una experiència immersiva durant cada sessió d’SpinDiR.

Més de 20 anys d’experiència amb sessions d’SpinDiR

Fa 23 anys que DiR realitza classes d’spinning. L’SpinDiR és, de fet, una de les activitats dirigides de més èxit de Clubs DiR, comptant amb més de 2.500 sessions presencials i 5.000 sessions virtuals mensuals, amb una mitjana de més de 1.800 assistències setmanals a cadascun dels centres del grup.

Diagonal DiR Spinning

Segons paraules de Jordi Martí, Responsable d’Spinning de Clubs DiR, “a DiR vam ser dels primers a introduir el ciclisme indoor als clubs i, a data d’avui, continuem sent pioners ampliant les nostres sales, adaptant-nos a les noves tendències internacionals i implantant sistemes de monitoratge i gamificació aplicats a l’spinning”. Aquests sistemes ja es poden gaudir a Tuset DiR i arribaran ben aviat a tota la resta de clubs del grup.

Diversificació en productes basats en l’spinning

La gran demanda i la fidelitat dels clients de DiR amb les sessions d’SpinDiR va portar al grup a diversificar el seu producte, oferint avui en dia diferents modalitats d’activitats dirigides basades en l’spinning. Es tracta de:

  • SpinDiR: entrenament cardiovascular planificat que permet la crema de calories i la millora de la capacitat aeròbica. Són sessions dirigides aptes per a tothom, al ritme de la música i sense dificultat coreogràfica; on només s’ha de regular la resistència de la bicicleta segons el nivell de cada persona. DiR ofereix sessions d’SpinDiR virtual en totes aquelles franges horàries en què no hi ha sessions amb tècnic de forma presencial.
  • Full Body Cycle: entrenament intervàl·lic que combina el treball cardiovascular d’alta intensitat de la bicicleta, amb l’entrenament muscular d’extremitats superiors i core, sense deixar de pedalar.
  • Sprint30: un dels entrenaments més sofisticats per desenvolupar la màxima potència basada en el consum de vats. Cada sessió proporciona un alt consum calòric gràcies a l’alta intensitat dels exercicis. També augmenta el rendiment i la potència muscular, tonifica les extremitats inferiors, millora la capacitat anaeròbica del cos i genera un augment del metabolisme que ajuda a cremar calories inclús després de l’activitat.

Spinning a l’aire lliure: Pedaleja x La Marató de TV3

L’spinning és també un dels grans protagonistes entre els esdeveniments organitzats per Clubs DiR: Cada any, i de la mà de l’Hotel W Barcelona, DiR organitza un dels esdeveniments de referència a Barcelona en el món de l’spinning: “Pedaleja x La Mataró”. Durant aquest esdeveniment, DiR organitza 8 masterclasses d’SpinDiR a l’aire lliure, al llarg de tot el dia i amb els seus millors tècnics. Cada sessió compta amb 300 places. L’esdeveniment, de caràcter solidari, fa la donació dels diners recaptats en concepte d’inscripció a la Marató de TV3.

Pedaleja Marató TV3 DiR

Enguany, el Pedaleja celebra el seu desè aniversari, que tindrà lloc el pròxim 28 de setembre a la plaça Rosa dels Vents, davant de l’Hotel W. Les inscripcions per l’esdeveniment, obert per a socis i no socis, s’obriran pròximament a la pàgina web de Clubs DiR així com a tots els seus clubs.