L’1 d’octubre de 1979 el grup va obrir les portes d’Sport Met, el seu primer club, l’actual DiR Maragall

Barcelona, 1 d’octubre de 2019.- Avui, 1 d’octubre, ara fa quaranta anys, DiR obria les portes del seu primer club a Barcelona. Ubicat al carrer Sant Antoni Maria Claret número 362, Sport Met començava un canvi de paradigma en la relació entre l’esport i la ciutadania de Barcelona, iniciant un camí que el portaria a convertir-se en l’empresa líder en Fitness a Catalunya i mantenint sempre l’objectiu final de millorar la qualitat de vida de les persones tot donant a conèixer la importància de tenir uns hàbits de vida saludables.

40 anys després, Sport Met continua operant sota el nom de DiR Maragall, un dels centres de la xarxa de Clubs DiR a través dels quals l’empresa continua invertint en la qualitat de vida de les persones.

40 aniversari DiR

Fer accessible l’esport per a tothom: l’origen de DiR

“El primer DiR va néixer perquè al meu barri, Guinardó/Camp de l’Arpa, no hi havia cap equipament on  fos possible practicar esport individualment; per això em vaig proposar posar a l’abast de tothom unes instal·lacions dignes”. Així ho explica Ramon Canela, fundador i CEO del grup.

El propòsit dels gimnasos DiR, en paraules del mateix Ramon Canela, ha estat “facilitar a la majoria de la població l’accés a la pràctica de l’esport sota supervisió de professionals preparats, il·lusionats i amb empenta, amb l’assistència de les últimes tendències en disciplines esportives i amb la millor maquinària i els millors avanços tecnològics. Fins llavors, l’accés a aquesta mena de clubs era restringit i molt elitista. Un dels meus grans objectius ha estat que a DiR tingués cabuda un públic molt heterogeni”.

 A DiR Maragall el van seguir 9 centres que es van obrir ràpidament durant els anys 80 i 90: DiR Castillejos, DiR Gràcia, Diagonal DiR, DiR Campus, DiR Hispà, DiR Claris, DiR Tarragona, DiR Eixample i Sant Cugat DiR. Des de llavors, el grup liderat per Ramon Canela ha continuat creixent en número de centres així com en instal·lacions, en serveis, en esdeveniments a l’aire lliure que s’organitzen per a tota la ciutadania, i en col·laboracions solidàries a través de la Fundació DiR.

Cursa DiR Diagonal 2019 Sortida 1

Innovació i qualitat des de 1979: la clau de l’èxit

Des de 1979, DiR s’ha caracteritzat per estar en l’avantguarda del Fitness. La darrera proba irrefutable d’aquesta vocació és l’actual aposta de DiR per l’entrenament d’alta intensitat. Sota la marca HiiT Bootcamp, DiR posa al servei dels seus clients l’entrenament HiiT (High Intensity Interval Training), sessions d’alta intensitat que combinen exercicis cardiovasculars amb exercicis de força i que s’han convertit en una de les grans tendències del fitness a nivell internacional.

DiR bootcamp

La motivació de DiR per cuidar de la salut d’una forma holística fa que l’oferta del grup esdevingui multiservei, incloent-hi, a més del fitness amb totes les seves activitats dirigides i d’entrenament personal; nutrició, amb l’atenció personalitzada de nutricionistes; restauració, amb els espais Saibò de menjar saludable; o estètica, amb el seu servei de DiR Zen.

La qualitat en tots els esmentats serveis li ha permès al grup obtenir durant aquest any 2019 la certificació ISO 9001/2015 en tots els seus clubs; una certificació oficial que garanteix la qualitat dels seus serveis i que té com a objectiu la millora de la satisfacció dels seus clients.

Aquesta filosofia ha permès que, 40 anys després del seu naixement, el grup català continuï sent líder en el sector del fitness i el benestar integral de les persones a Catalunya, mantenint la seva missió de transmetre a tots els ciutadans els valors de l’esport i la nutrició per a orientar-los cap a uns hàbits de vida saludables.