El grup obre les portes de BDiR Calvet, el seu nou centre de proximitat  

DiR arriba als 50 centres en el mateix any que celebra el seu 40è aniversari

Barcelona, 23 d’abril de 2019.- Clubs DiR continua ampliant la seva xarxa de clubs i suma un total de cinquanta centres entre la seva oferta de fitness i de ioga amb l’arribada de BDiR Calvet, el nou centre de proximitat que obre avui les seves portes a la ciutat de Barcelona.

Ubicat al carrer Mestre Nicolau 23 del centre de Barcelona, BDiR Calvet disposa d’espais diferenciats per practicar diferents disciplines esportives: una sala de Fitness amb equipament d’alta gama, una zona de musculació i una sala d’activitats dirigides amb sessions de diferents intensitats que abasten des d’activitats coreografiades com “Zumba” o “D-Move”, fins a activitats de cos i ment com són el Ioga o el Pilates, passant per activitats dirigides d’èxit a tots els clubs DiR com “Body Pump”, “Aprima’t” o “Cul10”.

BDiR Calvet sala fitness

Les inscripcions per a BDiR Calvet ja estan disponibles des del web amb ofertes limitades d’obertura.

BDiR Calvet, un club de proximitat

BDiR Calvet és el cinquè club obert sota la marca “BDiR”, un concepte de gimnàs boutique de proximitat amb la oferta pròpia de DiR, la qualitat dels seus tècnics i dimensions més reduïdes respecte els centres Premium de la marca -que compten amb piscines, solàrium, pistes de pàdel o espais DiREBEL especialment dissenyades per a entrenaments HiiT com són Jambox o DiR Bootcamp-.

BDiR Calvet

El concepte BDiR es consolida com un projecte d’èxit després dels quatre clubs BDiR previs a BDiR Calvet que el grup ha posat en marxa durant els dos darrers anys: BDiR Mallorca, al costat del Mercat del Ninot, BDiR Granados, en ple Eixample,  BDiR Alcúdia, a Nou Barris i BDiR Lesseps, en el cor de Gràcia.

La cadena continuarà apostant pels clubs de proximitat ubicats a zones estratègiques i continuarà amb la seva expansió amb BDiR Llúria, el sisè i proper centre d’aquestes característiques.

40 anys, 50 clubs

L’apertura del centre número cinquanta arriba a DiR el mateix any que el grup celebra el seu quarantè aniversari. L’any 1979, DiR va obrir l’actual DiR Maragall, el seu primer club. Des de llavors, el grup liderat per Ramon Canela ha ampliat la seva presència al territori català amb la creació de clubs especialitzats en Fitness, Ioga i Boxa.

40 anys després del seu naixement, el grup català continua sent líder en el sector del fitness i el benestar integral de les persones a Catalunya, mantenint la seva missió de transmetre a tots els ciutadans els valors de l’esport i la nutrició per tal d’orientar-los cap a uns hàbits de vida saludables.