L’activitat de dansa combina la tècnica del ballet clàssic amb elements de tonificació, reequilibri postural i amplitud de moviments, mentre que l’Animal Fit és una activitat d’alta intensitat basada en realitzar exercicis amb el propi pes corporal inspirats en moviments dels animals

D’altra banda, la nova campanya dels Clubs DiR té com eslògan “Ets més del que imagines” i està protagonitzada per l’esportista olímpica, Ona Carbonell

Clubs DiR, grup líder i innovador en el benestar integral de les persones a Catalunya, comença l’any 2017 amb moltes novetats, entre les quals hi ha les activitats dirigides Ballet Fit i Animal Fit, que s’estrenaran aquesta setmana.

Ballet Fit és un projecte creat per Gloria Morales, ballarina professional de ballet, que es basa en la tècnica de l’aprenentatge d’aquesta disciplina de la dansa combinat amb elements d’entrenament de fitness al ritme del piano i hits musicals en els blocs més intensos. L’activitat, apta per a qualsevol nivell de condició física, és ideal per a dones que volen tonificar i modelar el cos, aconseguint una figura més prima i una postura més elegant. Aquesta activitat de dansa, també millora la flexibilitat i la percepció del propi cos.

Per la seva banda, Animal Fit és una nova activitat dirigida d’alta intensitat basada en exercicis amb el propi pes corporal inspirats en moviments animals com el de la serp, la granota o l’orangutan. Es tracta de sessions curtes, adaptades al nivell físic de l’usuari, que recullen les últimes tendències en body weight però amb suport musical. Amb aquest entrenament es millora la mobilitat i l’agilitat, es treballa la resistència cardiovascular i s’enforteix la musculatura i articulacions.

Amb aquestes noves activitats dirigides, clubs DiR ja compte amb més de 60 sessions col·lectives diferents que es realitzen als 16 clubs que té a Barcelona i Sant Cugat del Vallés.

Més sessions de Full Body Cycle

Després de l’estrena del Full Body Cycle a l’estiu de l’any passat i de l’èxit d’acollida de l’activitat entre els usuaris, per aquesta temporada s’amplia el número de sessions que es realitzaran per clubs. A més a més, per millorar l’experiència de l’usuari s’està aplicant una nova il·luminació de neó a les sales d’SpinDiR de Diagonal, Eixample, Tarragona, Castillejos, Claris, Maragall i Campus.

Seguint amb l’Indoor Cycling, en les properes setmanes també s’estrenaran noves sessions d’SpinDiR temàtiques basades en diferents estils musicals o artistes, reptes especials d’entrenament o sessions amb dj, entre d’altres. Es faran a tots els clubs de manera periòdica.

En una aposta per la boxa, també s’amplien les sessions dirigides d’aquesta especialitat a un total d’onze clubs, afegint aquest any a Tres Torres DiR les sessions dirigides de boxa olímpica. Es tracta d’un exercici que permet treballar tots els músculs del cos, augmentar la resistència, la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri o l’agilitat, entre d’altres.

Noves instal·lacions i aparells

Seguint amb la renovació tècnica de clubs que es va iniciar durant el 2016 i mantenint l’aposta per la innovació i millora constant dels seus serveis, el Grup DiR ha renovat diferents espais dels seus clubs.

Per una banda, a DiR Claris, s’ha renovat el terra i l’equipament de la zona de pes lliure, incorporant set bancs multi ajustables, una doble politja, deu estacions de pes lliure, així com noves manuelles i discs. També, s’ha incorporat una nova estació d’entrenament (gàbia) amb material per a entrenament funcional i halterofília. Finalment, s’ha reformat la recepció amb l’objectiu de fer-la més còmoda i funcional per als usuaris.

El club DiR Castillejos també ha viscut una renovació en diversos dels seus espais. S’ha renovat el paviment, parets i distribució de la sala de pes lliure i boxa per fer-la més pràctica i funcional, s’han canviat i augmentat el número de bicicletes de la sala d’SpinDiR i s’han renovat tots els aparells de cardio de la sala de fitness. A més, s’ha renovat el vestidor masculí que compta amb un bany de vapor i s’ha incorporat un nou espai dedicat a DiR Zen amb tres cabines. Tanmateix, en els propers mesos comptarà amb un pàrquing per a motos i bicicletes.

Finalment, s’ha ampliat el Box de DiR de Maragall que ara compta amb 250m2 de superfície i una ampliació del material incrementant el número de rope climbswallballs i  barres olímpiques i afegint les noves Assault Air Bikes, una bicicleta estàtica dissenyada específicament per a complementar els WOD’s. A banda de la incorporació a l’equip de tècnics de l’atleta de CrossFit, Susana López.

Campanya “Ets més del que imagines”

Clubs DiR ha estrenat aquesta setmana una nova campanya publicitària protagonitzada per la medallista olímpica, Ona Carbonell sota l’eslògan “Ets més del que imagines”. Es tracta d’una crida a la motivació, a intentar-ho i descobrir que amb treball es pot arribar molt més lluny del que probablement creiem. El concepte lliga perfectament amb la imatge de l’Ona Carbonell, un gran exemple de fins a on es pot arribar amb esforç i constància.

Aquesta campanya continua amb el concepte de l’anterior, “Poder és voler” que tenia com a objectiu mostrar que només s’ha de voler dur una vida saludable  perquè “amb el DiR pots”.

Aquest missatge, posa de manifest la visió de Clubs DiR, oferir serveis innovadors i de qualitat que reverteixin en el benestar integral de les persones.