Més de 600 tècnics es reuniran en aquesta jornada amb l’objectiu de conèixer les noves tendències en fitness, entrenament i nutrició

Xesco Espar, professor de l’INEFC, speaker motivacional i antic entrenador del FC Barcelona d’handbol serà una de les cares conegudes que formarà part de la convenció.

Barcelona, 14 de novembre de 2017.- Més de 600 tècnics de fitness de Clubs DiR participaran el proper dissabte 25 de novembre en la 4a Convenció de tècnics de fitness DiR. Una iniciativa promoguda per l’Acadèmia DiR, la qual organitza aquesta quarta edició amb l’objectiu de promoure l’esperit de millora i superació inherent a Clubs DiR entre els seus tècnics.

Convenció Tècnics Fitness DiR

La convenció és un factor diferencial del grup, formant part de la gran aposta de Clubs DiR per a la formació continuada de l’equip de tècnics, amb el propòsit de seguir sent líders en fitness a Catalunya, oferint el millor servei i comptant amb els millors professionals sempre coneixedors de les últimes tendències del sector.

Convenció Tècnics Fitness DiR

El programa de la Convenció

A la 4a Convenció de Tècnics de Fitness de DiR es tractaran temes d’actualitat en el món de l’entrenament i la salut. Destaca la presencia, entre altres, d’Ismael Montalbán, entrenador de Crossfit i responsable de la preparació física dels millors competidors nacionals en aquesta disciplina; Néstor Sánchez, fundador de Mammoth Hunters, que farà una aproximació a la psiconeuroinmunologia des de la vessant de l’exercici i de la nutrició; i Ruth Cohen, una de les presenters més importants de l’actualitat especialitzada en noves tendències.

La sessió dedicada a la gestió de persones serà conduïda per Xesco Espar, antic entrenador de FC Barcelona, on va guanyar la Champions League, la Lliga i la Copa del Rei. Xesco, actual professor de l’INEFC de Barcelona i especialista en  control emocional i el lideratge, dirigirà una sessió magistral a tots els responsables i managers de Clubs DiR.

La Convenció, exclusiva per a tècnics de DiR, tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre a DiR Castillejos.

Convenció Tècnics Fitness DiR