Aquest any i per primera vegada, el 100% de l’import recaptat per aquesta iniciativa serà destinat a la Marató de Tv3, en aquesta edició dedicada al càncer.

El proper 6 d’octubre, W Barcelona i Clubs DiR tornen a citar la IX edició del SpinDiR solidari, recaptant fons per la Marató de Tv3

Per primera vegada, l’esdeveniment tindrà vuit sessions en les quals s’espera rebre a més de 2.400 participants pedalejant per una bona causa, entre ells cares conegudes del món de la cultura, de l’esport i de la política

Els presentadors del TN Cap de Setmana Ramón Pellicer, Artur Peguera i Dani Ramírez es sumen novament aquest any a la causa solidària protagonitzant l´spot promocinal de l´esdeveniment.

Barcelona, 31 d’agost de 2018.- El proper dissabte 6 d’octubre se celebrarà un any més la popular iniciativa solidària de “Pedaleja” a la capital catalana. L’esdeveniment, organitzat per W Barcelona i el Grup DiR, i amb la col·laboració del Marriott Junior Business Council consistirà en més de vuit hores de diferentes macro-sessions de SpinDiR per la recaptació de fons aquest any per primera vegada a favor de La Marató de TV3. A més, aquesta edició, comptarà amb el suport dels presentadors del Telenotícies del cap de setmana Ramón Pellicer, Artur Peguera i Dani Ramírez, que en els propers dies rodaran l´spot promocional de l´esdeveniment.

Pedaleja DiR

Com en les vuit edicions anteriors, es preveu l’assistència de cares conegudes del món de l’esport, la política i la cultura en general. Algunes de les personalitats que van pedalejar per la causa el passat any durant la vuitena edició de “Pedaleja” van ser: Carlos Cuevas i Pep Ambrós, actors; Gerard Martí Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Gabi Arranz, director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Ajuntament de Barcelona; Enric Masip, ex jugador de handbol del FC Barcelona; Albert Luque i Jesús Mariano Angoy, ex futbolistes; Roberto Heras, ex ciclista; Jordi Sans, ex jugador de waterpolo de la selecció espanyola, Empar Moliner, periodista catalana, entre moltes altres cares conegudes.

Pedaleja DiR Carlos Cuevas

De la mateixa manera van estar presents Ramón Canela, fundador i director general de Clubs DiR i Stijn Oyen, Director General de W Barcelona.

Pedaleja DiR Ramon Canela

Donat l’èxit de les edicions anteriors amb més de 1200 assistents, W Barcelona i Clubs DiR celebren un any més aquesta iniciativa solidària oferint, per primera vegada, vuit sessions d´spinning a favor de la Marató de TV3.  En aquesta novena trobada s’espera que vinguin al voltant de 2.400 persones, que podran pujar en 300 bicicletes disposades per a l’ocasió durant les vuits sessions de SpinDiR (11:00 h, 12:00h, 13:00h, 16:00h, 17:00h, 18:00h, 19:00h i 20:00h). Els participants tindran l’oportunitat de pedalejar per una bona causa, al mateix temps que fer esport guiats per set tècnics de Clubs DiR, acompanyats de música en directe a càrrec d’un DJ i en una ubicació privilegiada enfront del mar i a l’aire lliure, com és la plaça Rosa dels Vents, al costat de l’hotel W Barcelona.

Pedaleja DiR

W Barcelona i el Marriott Junior Business Council es proposen repetir l’èxit aconseguit en els vuit últims anys per aquesta acció solidària, organitzada en col•laboració amb Clubs DiR.

Aquest esdeveniment no seria possible sense el suport dels Clubs de Fitness DiR, que mitjançant la seva Fundació, lideraran una altra vegada el projecte esportiu cedint 300 bicicletes per realitzar les macro-pedalejades i aportant un equip de tècnics per dirigir les sessions de SpinDiR solidàries. De la mateixa manera, també és fonamental el recolzament del Grup Jaume Muntaner, que cedeix un any més tot l’equip audiovisual per a l’ocasió.

Pedaleja DiR

Les inscripcions online es poden realitzar a la web  www.dir.cat/pedaleja-per-la-marato. Preu per sessió: 10€

Les quotes abonades per cada participant – incloent totes aquells que s’inscriguin in-situ – i la recaptació de la venda de begudes i snacks estaran destinades íntegrament a La Marató de TV3, destinat aquest any a la recerca del càncer.

A més, aquest any es crearà com a novetat una “fila zero” d’inscripcions dedicada a les persones que no vulguin pedalejar però si participar i recolzar la causa.

 

 Sobre W Barcelona

Dissenyat pel mundialment reconegut arquitecte Ricardo Bofill, W Barcelona és l’escenari ideal per a una estada inoblidable. Situat enfront del mar, en el passeig de la Barceloneta, l’hotel compta amb 473 habitacions, recentment renovades, incloent 67 suites, dues WOW Suites i una Extremi WOW Suite amb vista panoràmiques sobre la ciutat i el Mediterrani. W Barcelona explica també amb magnífics serveis, entre ells, el primer BLISS® Spa d’Espanya, on relaxar-se i renovar-se. Aquest Spa explica també d’una nova àrea anomenada GETAWAY dotada de sauna, bany de vapor, circuit d’aigües, canal de nedo i zona de relax. Com a part de l’oferta gastronòmica i d’entreteniment, es troben el restaurant BRAVO24 del visionari xef català i estel Michelín, Carles Abellán, on es pot degustar la cuina local combinant tradició i avantguarda; SALT Restaurant & Beach Club, on gaudir d’una carta d’hamburgueses gourmet ideals per als capvespres d’estiu amb els peus en la sorra, o ECLIPSI, el sky bar on gaudir d’una gran varietat de cocktails creats per experts mixòlegs i d’una vista 360 graus de la ciutat de Barcelona.

Sobre Grup*DiR

DiR és l’empresa pionera a Barcelona, amb 39 anys de trajectòria a fomentar l’esport i l’estil de vida saludable, oferint les últimes innovacions en fitness, wellness i salut. La missió de DiR és millorar la qualitat de vida de les persones acostant-se a tothom la pràctica d’un estil de vida saludable. L’objectiu de DiR és continuar liderant el sector del fitness i la salut a Barcelona, amb la vocació d’oferir serveis innovadors i de qualitat que reverteixin en el benestar integral de les persones en les millors condicions. Segueixi a @ClubsDiR en Twitter i Instagram. Més informació en www.dir.cat