La jornada comptarà amb 28 sessions de ioga organitzades durant més de 10 hores seguides davant del mar 

Enguany, la Fundació Pere Tarrés serà la beneficiaria dels fons recaptats en aquests esdeveniment benèfic

Barcelona, 21 de Juny de 2018.- El pròxim dissabte dia 30 de juny, Barcelona viurà per quart any consecutiu una jornada sencera de ioga solidari. Clubs DiR i l’hotel W Barcelona, de la mà de YogaOne By DiR i de la Fundació DiR, organitzen novament una jornada de ioga de diferents estils i per a tots els nivells. Enguany, els fons recaptats seran destinats a la Fundació Pere Tarrés.

Yoga Day by DiR

El programa del Yoga Day by DiR d’enguany ofereix 28 sessions de ioga, que començaran a les 9:00 hores i duraran fins a les 19:45 hores. Totes les sessions es realitzaran a la Plaça Rosa dels Vents junt a l’hotel W Barcelona, repartides entre quatre espais que permetran que hi hagi les diferents sessions de forma simultània durant tot el dia. Els espais s’especialitzaran segons nivells, comptant així amb l’escenari per un nivell introductori, un nivell bàsic, un nivell avançat i l’espai addicional “Mega Room”, un escenari interior de nivell intermig ubicat dins de l’Hotel W Barcelona.

Yoga Day by DiR Hotel W

Ioga de tots els estils i per a tots els nivells

L’acte comptarà amb sessions de diferents estils de ioga com Hatha Raja Ioga, Vinyasa, Kundalini o Acroioga, entre d’altres. Així mateix, la diversitat d’estils contemplarà també tot tipus d’intensitats i de nivells, seguint amb la filosofia pròpia de YogaOne by DiR d’apropar la pràctica del ioga a tothom, tant per a persones que mai han practicat ioga com per a persones que el practiquen a diari i volen, fins i tot, dedicar-s’hi professionalment.

Yoga Day by DiR

La jornada finalitzarà amb l’entrega del taló solidari a la Fundació Pere Tarrés per part d’Isabel Caba, Directora de la Fundació DiR, i de Conor Cushnahan, Director d’Operacions de l’Hotel W Barcelona; tot seguit d’una masterclass de clausura de Dharma Ioga impartida per Jordi Canela, cofundador de YogaOne by DiR. Aquesta masterclass final estarà acompanyada d’un concert en directe de Kirtan, càntics devocionals acompanyats de música instrumental.

Yoga Day by DiR Jordi Canela

Yoga Day by DiR Jordi Canela

Ona Carbonell, convidada d’honor del Yoga Day by DiR

Ona Carbonell, medallista olímpica de natació sincronitzada i imatge oficial de DiR,  assistirà per segon any consecutiu a l’esdeveniment com a convidada especial. Ona Carbonell col·labora habitualment amb esdeveniments organitzats per Clubs DiR i la seva Fundació, demostrant constantment la seva implicació en causes socials.

Yoga Day by DiR Ona Carbonell

Un esdeveniment solidari a favor de la Fundació Pere Tarrés

Els beneficis d’aquesta iniciativa conjunta de Clubs DiR amb l’Hotel W Barcelona es destinaran a la Fundació Pere Tarrés, concretament a la campanya solidària CAP INFANT SENSE COLÒNIES, que té com a finalitat becar les colònies i casals d’estiu d’infants en situació vulnerable. L’objecte de la Fundació Pere Tarrés és la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu.

La Fundació Pere Tarrés i la Fundació DiR col·laboren també en el projecte “Yoga For All”, una iniciativa promoguda des del mes de març de 2018 gràcies a la qual es realitzen sessions de ioga dirigides a nens i nenes que es troben en situació de vulnerabilitat social amb la finalitat d’ajudar-los a desenvolupar diferents aspectes emocionals i humans.

Inscripcions ja obertes

Les inscripcions del Yoga Day by DiR ja estan obertes al web de l’esdeveniment, amb opcions de compra per sessions individuals i amb pack per poder assistir a totes les sessions de la jornada.

A la mateixa pàgina web pot trobar-se el programa detallat de tota la jornada, amb els horaris, els estils i els professors que impartiran cada sessió.