Un any més, el 100% de l’import recaptat per aquesta iniciativa serà destinat a la Marató de TV3, en aquesta edició dedicada a les malalties minoritàries

El pròxim 28 de setembre, Marriott International i Clubs DiR tornen a citar la X edició de spinning solidari, recaptant fons per la Marató de TV3

Enguany, l’esdeveniment tindrà set sessions en les quals s’espera rebre a més de 2.100 participants pedalejant per una bona causa, entre ells cares conegudes del món de la cultura, de l’esport i de la política

Barcelona, 21 d’agost de 2019.- El proper dissabte 28 de setembre es celebrarà un any més la popular iniciativa solidària del “Pedaleja” a la capital catalana. L’esdeveniment, organitzat per Marriott International i el Grup DiR, consistirà en més de set hores de diferents macro sessions de SpinDiR per la recaptació de fons a favor de La Marató de TV3, en aquesta edició dedicada a les malalties minoritàries o poc freqüents.

Pedaleja x la Marató de TV3 DiR Hotel W 2

Marriott International i Clubs DiR es proposen repetir l’èxit aconseguit en els últims anys per aquesta acció solidària en el seu desè aniversari

Donat l’èxit de les edicions anteriors, Marriott International i Clubs DiR celebren la desena edició d´aquesta iniciativa oferint novament tota una jornada esportiva amb set macro sessions d´spinning que tindran lloc de forma consecutiva a les 10.30 h, 11.30 h, 12.30 h, 17.30 h, 18.30 h, 19.30 h i 20.30 h.

Pedaleja x la Marató de TV3 DiR Hotel W 3

Com cada any, el caràcter solidari de l’esdeveniment serà el protagonista de la jornada. Els participants tindran l’oportunitat de pedalejar guiats pels millors tècnics de spinning de Clubs DiR; en una ubicació privilegiada enfront del mar i a l’aire lliure com és la plaça Rosa dels Vents, al costat de l’hotel W Barcelona; i el més important: per una bona causa, a favor de La Marató de TV3, destinada aquest any a les malalties minoritàries.

Les quotes abonades per cada participant – incloent totes aquelles que s’inscriguin in-situ – i la recaptació de la venda de begudes i snacks estaran destinades íntegrament a La Marató de TV3, que per segon any consecutiu esdevé l’entitat beneficiària de l’acte solidari.

Pedaleja x la Marató de TV3 DiR Hotel W 1

Inscripcions ja obertes

Les inscripcions online ja es poden realitzar a la web  www.dir.cat/pedaleja-per-la-marato. Preu per sessió: a partir de 10 €.

A més, aquest any s’ha creat com a novetat un pack especial Premium per la sessió de les 12.30 h que inclou, entre d’altres coses, accés a vestuaris de l’Hotel W Barcelona per poder-se canviar, pàrquing, dinar informal i motxilla amb una gorra, una ampolla tèrmica d’aigua, un identificador de maleta i una invitació per un dia complet a qualsevol club DiR.

En aquesta desena trobada s’espera que assisteixin al voltant de 2.100 persones, que podran pujar en les 300 bicicletes disposades per a l’ocasió per part de Clubs DiR, coorganitzador de l’esdeveniment amb Marriot International durant els deu anys de trajectòria de l’acte.

Aquest esdeveniment no seria possible sense suport de Grup Jaume Muntaner, que cedeix un any més tot l’equip audiovisual per a l’ocasió. L’esdeveniment rep també el suport d’altres patrocinadors com ara Nestlé, a través de Meritene Mobilis, que col·labora solidàriament amb aquesta acció i que recolza la difusió de la importància de cuidar la qualitat de la vida de las personas a través de la nutrició i l’exercici físic.

Pedaleja x la Marató de TV3 DiR Hotel W spindir 1

Protagonistes de luxe pedalejant per una bona causa

Com en les nou edicions anteriors, es preveu l’assistència de cares conegudes del món de l’esport, la política i la cultura en general. Algunes de les personalitats que van pedalejar per la causa l´any passat van ser: Pep Ambrós, Georgina Latre, Vicky Luengo i Júlia Creus, actors; Toni Reig, Director del Consell Català de l´Esport; Mati Ortiz, Laura Ester, Anni i Clara Espar, jugadores de waterpolo de la selecció espanyola;  Enric Masip, exjugador de handbol del FC Barcelona; Albert Luque, Julio Salinas i Jesús Mariano Angoy, exfutbolistes; Xavier Valls i Dani Ramírez, periodistes; Jordi Sans, exjugador de waterpolo de la selecció espanyola, entre moltes altres cares conegudes.

De la mateixa manera, estaran presents Ramón Canela, fundador i director general de Clubs DiR i Richard Brekelmans, Vice President de Marriott d´Espanya i Portugal.

D’altra banda, i amb motiu del 10è aniversari de l’esdeveniment, aquest any el “Pedaleja” comptarà amb l’actuació dels Cargolins, la Colla de Castellers d´Esplugues.