Medina, entrenador de boxa de Clubs DiR, ha fet un gran combat però no ha estat suficient per endur-se la victoria

Abigail “Bebe” Medina ha estat derrotat en un bon combat davant el Japonès Tomoki Kameda a Tòquio durant la disputa del campionat del món interí del pes supergallo de la WBC.

Abigail Bebe Medina

Imatge Diego Valenzuela

El combat ha donat inici a les 13h en horari espanyol i ha transcorregut durant 12 intensos assalts en el Tokio Dome de la capital nipona.

Un combat en què tots dos púgils han jugats seves cartes amb mestria, el japonès amb combinacions ràpides i buscant el contracop, i Abigail Bebe Medina portant la iniciativa del combat, buscant col·locar els seus poderosos cops.

Al final avui “el mazo” no va arribar a connecar com a tots ens hagués agradat i, tot i haver donat un bon espectacle, no ha estat suficient per endur-se la victòria. Els jutges van donar les següents puntuacions de 116-112, 116-112 i 117-111, decisió unànime per Kameda.

Durant els últims dies, l’afició pugilística ha centrat tota la seva atenció en aquest combat entre dos grans: Abigail “Bebe” Medina ha estat campió d’Europa en 3 ocasions en l’últim any i mig, mentre que el japonès i ídol local Tomoki Kameda ha estat prèviament campió del món. Un ídol per a l’afició nipona que ha convertit aquest combat en un focus d’interès mediàtic al seu país.

Kameda es medirà previsiblement a Rey Vargas

El mexicà Rei Vargas és qui té a dia d’avui el títol de campió mundial. La seva lesió ha estat qui ha propiciat el Mundial interí celebrat avui, de manera que ara li tocarà enfrontar-se amb Kameda de forma mandatòria, llevat que aquest decideixi pujar de pes. En aquest cas, Kameda es convertiria automàticament en campió del món.

Abigail “Bebe” Medina

Dominicà-espanyol i campió europeu (19-3-2/10Kos) de 30 anys d’edat, nascut a República Dominicana i establert a Barcelona.

Abigail Bebe Medina

Imatge Gallego Prada

“Bebe, saca el maso” és el crit habitual dels seus seguidors abans d’un combat d’Abigail Medina, un “mazo” (mall) que ha fet besar la lona a la majoria dels seus oponents a nivell internacional.

Des de fa 6 anys, Abigail forma part de l’equip de tècnics especialitzats en boxa de Clubs DiR, on els seus clients poden triar entre 15 clubs a tot Barcelona i Sant Cugat equipats amb zones de boxa.

Tomoki “El Mexicanito” Kameda

Ex campió mundial gall (35-2/20Kos) de 27 anys d’edat i procedent de Kyoei Boxing Gym de Tòquio). Tomoki és el més jove dels tres germans Kameda, un trio que consta en el Llibre Guinness dels rècords per haver fet història en la boxa mundial en convertir-se de forma simultània en tres germans campions mundials