Cada inscripció a la cursa col·labora directament amb el projecte integral de reconstrucció del poble de Yerragunta de la Fundación Vicente Ferrer

La cursa amplia la seva solidaritat impulsant la creació de reptes solidaris a través de la plataforma migranodearena.org   

Sant Cugat del Vallès, 19 de setembre de 2017.- El proper diumenge 22 d’octubre tindrà lloc la 9a edició de la Cursa DiR-Mossos d’Esquadra Sant Cugat. Enguany, la cursa és solidària per partida doble. , que actua com a via addicional de recaptació per al projecte.

Durant la seva novena edició, la cursa tindrà el punt de sortida al Carrer de César Martinell; recorrerà el centre de Sant Cugat del Vallès, passant pels llocs més emblemàtics de la ciutat i acabarà el seu recorregut a la Rambla del Celler, davant l’Ajuntament. Les inscripcions per la cursa ja estan obertes a www.dir.cat/cursa-sant-cugat per les dues versions de 10 i 5 Km.

 

Fundación Vicente Ferrer: projecte integral de reconstrucció del poble de Yerragunta

Per segon any consecutiu, la 9a Cursa Dir-Mossos d’Esquadra Sant Cugat és solidària amb la Fundación Vicente Ferrer, la ONG de desenvolupament compromesa amb la millora de les condicions de vida de les comunitats més desfavorides de l’Índia. Participant a la Cursa DiR-Mossos d’Esquadra Sant Cugat, tots els corredors col·laboren de forma directa amb la Fundació Vicente Ferrer, en el projecte integral de reconstrucció del poble de Yerragunta, al sud de l’ Índia, garantint les condicions mínimes d’higiene, de salut i de seguretat.

 

Reptes solidaris amb migranodearena.org per ajudar encara més

Migranodearena.org és una plataforma de crowdfunding solidària que té com a objectiu recaptar fons per a les ONG de forma senzilla i transparent a través de microdonacions que generen un efecte multiplicador de l’ajuda social.

Per primer cop, la Fundació DiR col·labora amb aquesta plataforma pionera al nostre país, impulsant la creació de reptes solidaris amb els que els corredors de la 9a Cursa DiR-Mossos d’Esquadra Sant Cugat i els seus amics i familiars puguin col·laborar, encara més, amb la recaptació de fons per al projecte de reconstrucció del poble de Yerragunta de la Fundación Vicente Ferrer. La creació de reptes solidaris a favor d’aquest projecte es pot fer en aquest enllaç.

 

Clubs DiR a l’actualitat

Clubs DiR és la cadena catalana de fitness i benestar líder a Barcelona. A dia d’avui, l’empresa compta amb una xarxa de 21 clubs, tres centres especialitzats en ioga YogaOne, dos Box per a entrenaments d’alta intensitat i un espai Jambox com a nou concepte de boxa per a tots. A Sant Cugat del Vallés, el grup compta amb el club DiR Sant Cugat, ubicat a la Carretera de Rubí, 76-80, així com amb un centre de pàdel integrat al propi club de Sant Cugat.