L’esdeveniment comptarà amb una Masterclass de Meritene Proactive by Veronica Blume

La cinquena edició del Yoga Day by DiR es celebra a favor de la Unitat de Memòria de l’Hospital de Sant Pau

Barcelona, 28 de juny de 2019.- Aquest dissabte 29 de juny, Clubs DiR organitza la cinquena edició de l’esdeveniment Yoga Day by DiR, una jornada amb 19 sessions de ioga de tots els estils i accessible per a tots els nivells.

Yoga Day by DiR

Com cada any, Clubs DiR organitza aquest acte de la mà de l’hotel W Barcelona, amb vocació d’apropar el ioga a tothom en un entorn privilegiat com és la plaça Rosa dels Vents de Barcelona, davant del mar.

El programa de l’esdeveniment, que es pot consultar al web www.dir.cat/yoga-day, comptarà amb dos escenaris que permetran que hi hagi diferents sessions de forma simultània durant tot el dia, que seran impartides per professors i professores de YogaOne by DiR de reconegut prestigi.

Yoga Day by Jordi Canela

Masterclass de Veronica Blume by Meritene Proactive

Enguany, Yoga Day by DiR comptarà amb una sessió destacada que tindrà lloc d’11 a 12.45 huna masterclass by Meritene Proactive, patrocinador de l’esdeveniment, dirigida per Veronica Blume, actual referent del ioga al nostre país.

La preocupació per la transmissió de la importància de tenir un estil de vida saludable és un factor comú i definitori de Nestlé Health Science, organitzador de la masterclass, i de Clubs DiR. La col·laboració entre tots ells en un esdeveniment com Yoga Day by DiR reforça el treball comú per promoure els hàbits de vida saludable, on prenen una especial importància els bons hàbits alimentaris, la pràctica de  l’esport, i la pràctica del ioga i la meditació com la que tindrà lloc durant aquesta masterclass de ioga mindfulness.

Yoga Day by DiR

Unitat de memòria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Com cada any, el Yoga Day by DiR té una part solidària gràcies a la vinculació de la Fundació DiR amb l’esdeveniment. En aquesta edició, l’esdeveniment fa costat a la Unitat de Memòria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La Unitat està formada per un equip de neuròlegs, neuropsicòlegs, biòlegs, enginyers, tècnics de laboratori i infermeres; una estructura multidisciplinària que permet atendre els pacients d’una manera integral i realitzar investigació biomèdica d’excel·lència mitjançant els grups de recerca associats.

A la Unitat s’atenen pacients amb problemes cognitius per tal de detectar l’Alzheimer o altres malalties relacionades.

En els darrers anys la Unitat de Memòria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau s’ha posicionat com un equip líder a escala nacional i internacional en el tractament i la investigació de la malaltia d’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives.

A l’esdeveniment hi serà present el Sr. Alberto Lleó, Director Unitat de Memòria del Servei de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, qui, junt amb el Sra. Jeannine Perié, Directora de Vendes de l’Hotel W Barcelona, i la Sra. Isabel Caba, Directora de la Fundació DiR, realitzarà un petit discurs d’agraïment durant els parlaments que tindran lloc a les 17.50 h, just abans de la sessió de clausura de l’esdeveniment.