El tret de sortida de la 6a Cursa DiR Guàrdia Urbana es farà a les 8.30h a Diagonal a l’alçada del Palau Reial de Pedralbes. L’arribada de la prova de  10 Km serà al Passeig Garcia Faria i la de 5Km a l’Avinguda Diagonal amb el Carrer de la Marina.

Dissabte se celebrarà la 5a Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana on més de 450 nens i nenes participaran en una jornada d’esport en família

Enguany, la sisena edició de la cursa ha recaptat fons solidaris pel Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Deu de Barcelona

Barcelona, 24 de maig de 2018.- Aquest diumenge 27 de maig es donarà el tret de sortida de la 6a edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, que recorrerà de punta a punta l’emblemàtica Avinguda Diagonal de Barcelona. Uns 10.000 corredors ompliran aquest diumenge, a partir de les 8.30h del matí, aquesta arteria principal de la capital catalana. Els corredors poden optar per un recorregut de 10 km, que començarà a l’alçada del Palau Reial de Pedralbes i que acabarà al Passeig Garcia Faria, o bé per la versió de 5 Km amb el mateix punt de sortida que la de 10 Km i amb el punt d’arribada a l’Avinguda Diagonal amb el Carrer de la Marina. Aquesta prova de 5 Km es realitza per tercer any consecutiu.

Cursa DiR Guardia Urbana 2017

Cursa DiR Guardia Urbana 2017

Enguany, l’atleta olímpic Nacho Cáceres serà el cap de cartell de la 6a edició de la Cursa, competint per la victòria en la categoria masculina.

DiR Cursa Diagonal Nacho Caceres 2

La Fira del Corredor obrirà les seves portes al Parc de Jardins, Piscines i esports, al costat de Diagonal DiR el divendres 25 i el dissabte 26 de maig de 10:00 a 20:00h. Els participants podran recollir allà les seves samarretes i dorsals dintre de la franja horària de recollida que hauran seleccionat prèviament en el moment de la seva inscripció a la carrera.

5ª edició de la Cursa Kids

Dissabte 26 a partir de les 10.30h del matí se celebrarà la 5a edició de la Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana en diferents categories per a nens i nenes de fins a 14 anys. Al voltant del Parc, que se situa al costat de Diagonal DiR, els més petits podran gaudir d’una jornada d’esport en família, on hi haurà medalles per a tots els participants i premis pels guanyadors de les categories Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví i Infantil.

Cursa DiR Kids Guardia Urbana 2017

Una Cursa solidària

La 6a Cursa DiR Guàrdia Urbana torna a tenir en aquesta edició, com ja és habitual, una vessant solidària. Enguany, destinarà els fons recaptats al Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Deu en Barcelona.

RECORDATORI

6a Cursa DiR Guàrdia Urbana

  • Data: Diumenge 27 de maig
  • Hora: El tret de sortida tindrà lloc a les 8:30h. Es recomana ser-hi a les 8:00h
  • Sortida: Avinguda Diagonal, davant del Palau Reial de Pedralbes
  • Arribada 10 km: Passeig Garcia Faria
  • Arribada 5 km: Av. Diagonal, Carrer de la Marina

5a Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana

  • Data: Dissabte 26 de maig
  • Hora: Sortida de la primera categoria a les 10:30h
  • Sortida: Parc de Piscines i Esports, al costat de Diagonal DiR (Carrer Ganduxer, 25.)