FAQ

Tens dubtes?

Preguntes freqüents

La cursa serà el diumenge 20 d’octubre de 2019 a les 9.30h

Cada inscrit rebrà una samarreta tècnica de regal per poder córrer amb ella el dia de la cursa i que podrà recollir a la fira del corredor.

Alhora, cada inscrit podrà recollir la seva bossa del corredor on trobarà tota mena d’obsequis dels nostres patrocinadors i col·laboradors

El recorregut transcorrerà per l’interior de la població de Sant Cugat, recorrerà els llocs més emblemàtics de la localitat.  La sortida serà des del carrer de César Martinell i acabarà a la Rambla del Celler, just davant de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Des de fora de Sant Cugat recomanem que utilitzis el vehicle propi o bé el transport públic de Ferrocarrils Catalans de la Generalitat, i arribis amb antelació a la zona de sortida, ja que hi haurà un gran nombre de participants.

Si, en el mateix edifici on està localitzat l’Ajuntament, a la Sala Canigó, accedint pel carrer 2 de maig.

Horaris: de 8.30 h a 12h. Recomanem fer ús del servei de guarda-roba només en cas d’extrema necessitat, per tal de no provocar llargues cues d’espera.

És aconsellable arribar-hi una hora abans de l’hora d’inici de la cursa, per poder aprofitar el servei de guarda-roba que oferim i escalfar amb tranquil·litat.

Els participants que disposin de xip groc se’ls hi assignarà automàticament l’ultima millor marca registrada per ChampionChip.

Els participants accediran a diferents calaixos per poder córrer de la manera més còmoda i ordenada possible.

El cronometratge es farà amb el sistema ChampionChip. Tots el participants que no disposin de xip groc en propietat tindran el xip enganxat al seu dorsal.  Aquest xip es d’un únic ús i no s’haurà de tornar a la zona d’arribada.

Sí, en dos punts. Un en el quilòmetre 4,5 km i un altre en arribar a meta.

Sí, hi haurà servei d’ambulància durant tot el recorregut, així com una moto d’assistència ràpida i hospital de campanya a l’arribada.

Sí, els tres primers classificats en la distància de 10 km de la classificació general masculina i femenina, en tots dos casos independentment de la categoria, rebran un trofeu. Els tres primers classificats en la distància de 5 km de la classificació general masculina i femenina rebran un trofeu. Al mateix temps, el primer i la primera classificada de cada categoria, d’acord amb la relació de categories detallada, rebran també un trofeu, en la distància de 10 km.
Així mateix, tots els corredors que completin el recorregut de la cursa tindran un diploma que podran obtenir on-line

No. És obligatori estar inscrit a la cursa per poder participar. Tots els participants han de portar el seu dorsal visible a la part frontal de la samarreta.

Inscripcions

Si no has aconseguit inscriure’t torna a intentar-ho, idealment amb una altra targeta de crèdit diferent de la que no va funcionar la primera vegada. Si continues tenint problemes, escriu-nos a cursa@dir.cat.

No, les inscripcions són personals i intransferibles.

Tots els participants han de tenir almenys 14 anys. Per validar la inscripció, els menors d’edat hauran de presentar autorització dels pares o tutors i fotocòpia del DNI quan recullin el dorsal. Pots descarregar l’autorització aquí.

En cas de nens de 13 anys o menors, es poden inscriure a la Cursa Kids (per edats d’1 a 13 anys). Més informació i inscripcions aquí.

Si has triat una talla de samarreta i vols canviar-la, envia’ns un mail a cursa@dir.cat.

  • Una plaça i dorsal per participar-hi
  • Una samarreta tècnica per córrer
  • Bossa del Corredor: micro-motxilla DiR amb obsequis a l’interior
  • Hidratació
  • Assegurança d’accidents esportius per a tots els participants
  • Cronometratge Championchip i inclusió en els resultats de la competició
  • Diploma commemoratiu de la cursa

Envia un correu electrònic explicant-nos el problema a cursa@dir.cat. Dóna’ns tots els detalls que puguis, sempre ens ajudaran a trobar on està el problema.

En l’apartat d’inscripcions pots indicar una adreça de correu electrònic perquè et tornem a enviar un correu electrònic amb el comprovant.

No, els diners de la inscripció no són reemborsables.

Envia’ns un mail a cursa@dir.cat amb la teva adreça de correu correcta, i la corregirem.

La recollida de la bossa del corredor, la samarreta i el dorsal es podrà fer el divendres 18 d’octubre de 15 a 20 h i el dissabte 19 d’octubre de 10 a 20 h, a Sant Cugat DiR, carretera de Rubí 76-89, Sant Cugat del Vallès.

No es lliuraran bosses del corredor, samarretes ni dorsals el dia de la prova, ni qualsevol altre dia diferent als assenyalats.

Hauràs de portar el justificant d’inscripció o un document oficial d’identitat, com el passaport, el DNI / NIE o el carnet de conduir.

facebook
twitter
linkedin
instagram
youtube