Sprint30 logo

Què es l'Sprint 30?

L’Sprint 30 és un dels entrenaments més sofisticats per desenvolupar la màxima potència basada en el consum de vats. Cada sessió proporciona un alt consum calòric gràcies a l’alta intensitat dels exercicis. També augmenta el rendiment i la potència muscular, tonifica les extremitats inferiors, millora la capacitat anaeròbica del cos i per suposat genera un augment del metabolisme que ajuda a cremar calories també després de l’activitat. 

Tipus de sessions

Sessions de 30 y 45 minuts: en tots dos casos el temps efectiu de treball és aproximadament de 25 minuts, ja que la intensitat de la sessió és molt elevada. En el cas de les sessions de 30 minuts, es fa una petita introducció de 4 minuts per valorar el repte de vats que trobaràs als diferents intervals. Tot seguit s’inicia la sessió dividida entre 8 i 12 intervals d’un minut com a màxim on es realitzen esprints i canvis de velocitat. A les sessions de 45 minuts els primers 15 minuts s’utilitzen per realitzar exercicis de tècnica o test de potència més llargs que en la sessió de 30 minuts.

Atreveix-te a provar el nou Sprint 30!
Atreveix-te a provar el nou Sprint 30!

Participa en una innovadora sessió basada en l'entrenament per Wats, on no hi ha excusa per donar-ho tot! Atreveix-te a exigir el millor de tu mateix!

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Sprint30

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

NO HI HA HORARIS PER L' HORA, DATA I CENTRE SELECCIONATS


Al DiR hi ha moltes més activitats per a tu, prova de canviar els paràmetres de cerca