Si t'agrada l'esport i t'hi vols dedicar professionalment, l'Acadèmia DiR és el lloc idoni per a tu.

Al DiR volem compartir amb tu la nostra experiència com a referents en el món de l'activitat física i els hàbits saludables. La nostra trajectòria ens avala i, per tant, podem garantir-te una formació de primer nivell. Oferim cursos d'especialització, cicles formatius i programes de formació continuada centrats en el sector del fitness i el wellness. A més, tindràs la possibilitat de fer pràctiques en algun dels nostres gimnasos.

Vine a l'Acadèmia i converteix-te en un autèntic professional de la vida sana. Forma't amb la garantia DiR.

 

 

Qui som?

Després de 30 anys liderant el sector, volem transmetre els nostres coneixements a totes aquelles persones a qui, com a nosaltres, els apassiona l’activitat física, l’esport i la salut.

L’Acadèmia DiR ofereix formació, especialització i cursos de reciclatge a tots aquells qui volen donar un pas endavant en la seva formació, tant tècnica com comercial i d’atenció al client.

 

 

Formació

  • Cicles formatius: A l'Acadèmia DiR fem possible que els alumnes del Cicle Formatiu d'Animació en Activitats Físicoesportives rebin part de la formació als fitness clubs DiR, i entrin en contacte amb els millors professionals.
  • Universitats: Col·laborem amb diferents universitats catalanes impartint assignatures relacionades amb l'activitat física i el fitness. La unió universitat-empresa crea un binomi molt productiu per a la nostra societat.
  • Pràcticum: L'Acadèmia coordina les estades pràctiques de tots els alumnes de cicles formatius i universitats que tenen conveni de col·laboració amb DiR. Aquestes estades són una excel·lent via d'aprenentatge i d'introducció al mercat laboral.
  • Workshops: A l'Acadèmia DiR organitzem workshops i cursos de formació orientats a estudiants de cicles formatius de grau superior i universitats de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

 

Vols formar-te al DiR?

Emplena el següent formulari: