BOX CAMPUS, EL NOU BOX DIR

 

El Box de DiR Campus és dels pocs de Barcelona que t'ofereix aprofitar totes les instal·lacions d'un gimnàs i combinar els teus WODs amb altres activitats en poder accedir a la resta d'instal·lacions de DiR Campus, com per exemple la piscina, l'espai de boxa, la sala de fitness i musculació, les sales d'activitats dirigides i molt més.

Entrena de la mà d'entrenadors qualificats amb el títol de Crossfit L1, autèntics especialistes en el sistema d'entrenament funcional. Aconsegueix els teus objectius d'una manera ràpida, segura i controlada

 

INSTAL·LACIONS

EL TEU CROSS TRAINING AL MÀXIM NIVELL

 

Assault bikes

Les Assault Air Bike et proporcionaràn un entrenament de CrossFit sense límits, per a un entrenament totalment personalitzat, tant a baixes revolucions per treballar en rangs cardiovasculars o sessions d'entrenament d'intervals d'alta intensitat (HIIT).

El Box

Entrena a les noves instal·lacions del Box Campus, amb tot el que necessites per al teu Cross Training. Els teus WODs més complets dirigits per entrenadors Crossfit L1.

Estructura d'entrenament Funcional

En l'estructura d'entrenament funcional hem preparat una configuració de mòduls que et proporcionen un recurs il·limitat per al teu entrenament, tant entrenaments funcionals com HIIT, per esprémer tot el teu potencial.

Barres olímpiques

Indispensables per al teu exercicis i WOD de Cross Training, podràs treure el màxim profit ideals els músculs del tren superior i inferior, amb exercicis de pes mort, snatch o clean.

Màquines de rem

Incorpora força i tonificació en el teu Cross Training, amb el rem activaràs gairebé tots els músculs del teu cos, tant del tronc superior com de l'inferior en un exercici cardio amb diferents nivells de força, els quals tu mateix pots adaptar.

Rope Climbing

Millora la teva força, resistència i els músculs amb exercicis amb cordes, un dels millors treballs cardiovasculars del Cros Training.

Box Jump

Els calaixos de salt polimètrics et permeten una infinitat d'exercicis en el teu entrenament funcional, són indispensables per al teu entrenament de Cros Training. Disponibles en 2 materials: foam i fusta.

HORARIS

DESCARREGA EL PDF

 

 

 

 

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Professionals titulats Crossfit L1

 

MARTA B.

Entrenador Crossfit L1


Amb àmplia experiència en el món del fitness. És esportista pràcticament des del seu naixement i els 4 últims anys s'ha especialitzat en entrenament funcional i halterofília.

FRAN T.

Entrenador Crossfit L1


Mestre d'Educació Física i Tècnic Superior en Animació d'Activitats Físiques i Esportives. Especialitzat en entrenament funcional.

 

SELECCIONA LA TEVA QUOTA...

 

ACCÉS LLIURE AL BOXI A LA SALA DE FITNESS DE DiR CAMPUS

59,99€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, y a la sala de fitness de DiR Campus

¿JA ETS ABONAT DIR?ACONSEGUEIX TAMBÉ L’ACCÉS AL BOX CAMPUS PER NOMÉS

31,99€/mes

Si ja ets abonat d’un altre Club DiR, ara podràs tenir accés al Box i a la sala de fitness de DiR Campus ampliant la teva quota 31,99 euros al mes.

ACCÉS LLIURE AL BOXI A TOTES LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS

69,99€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus.
CONTRACTA UN ANY I ACONSEGUEIX UN DESCOMPTE!
659,66 €/any

ACCÉS 1 DIA AL BOXI TOTES LES INSTAL·LACIONS DEL DiR CAMPUS

14€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus durant 1 dia.

VOLS PROVAR UNA CLASSE O DEMANAR INFORMACIÓ?

Emplena el següent formulari:

Forms BoxCampus

Ja ets abonat d'un Club DiR?

BOX DiR CAMPUS

AV. Dr. Gregorio Marañón, 17
08028 Barcelona
Tel: 934484141