Vols posar-te en forma però busques exercicis de baix impacte?

L’entrenament a l’aigua és molt beneficiós i efectiu. Els exercicis no tenen impacte i la resistència de l’aigua en els moviments aporta intensitat i alhora un massatge que resulta balsàmic per al cos, i que et proporcionarà una agradable sensació de benestar en acabar la sessió. 

Apunta’t a la nostra àmplia oferta de sessions dirigides a l’aigua amb les que podràs aconseguir qualsevol objectiu de forma física: aprimar, tonificar, guanyar capacitat aeròbica, millorar la postura, l’equilibri, la memòria, la coordinació, etc.

Descobreix-les a les piscines dels clubs DiR!

 

Aqua Hit, capbussa't en un entrenament d'alta intensitat
Aqua Hit

Si t'agrada entrenar a l'aigua, l'AquaHit és la teva activitat!


Gaudeix d'un entrenament cardiovascular i de força-resistència muscular d'alta intensitat, orientat a persones amb una bona condició física. Treballa en suspensió combinant sistemes d'entrenament com el Hit i el Tabata sense risc de lesionar-te!

Al DiR estaràs com peix a l'aigua!

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Coneixes les activitats aquàtiques del DiR?

Natació

Cursos per aprendre a nedar amb la millor tècnica. Cursos específics per a adults, infants i dones embarassades.

Aqua Total Body

Millora l'equilibri, afavoreix a la memòria i la resistència cardiovascular a través d'un treball global. Intensitat mitjana alta.

Aqua Aprima't

Sessió d’entrenament cardiovascular sense material. Intensitat mitjana per cremar greixos.

Aqua DiR

Sessió per a tots els públics, entrenament global que varia segons la setmana. Intensitat variable segons el públic.

Aqua Fit Pilates

Sessió creada a partir dels principis del Pilates amb una combinació de fitness aquàtic. Intensitat moderada amb treball de core i postural.

Aqua Hit

Entrenament cardiovascular i de força-resistència muscular portats a les màximes intensitats. Sessió coreografiada d’alta intensitat.

Aqua Swimming

Sessió pensada per als amants de la natació. L'objectiu principal és millorar la resistència cardiovascular en la pràctica de la natació.

Aquatono Express

Sessions de 15 minuts a triar entre treball abdominal, de tren superior o de tren inferior, perfectes per complementar la rutina de natació.

Aqua Step

Exercicis que busquen millorar l'equilibri, afavorir la memòria i la resistència cardiovascular. Combinació de coreografies i treball per circuits d’entrenament de força o resistència. Intensitat mitjana alta.

Aqua Extrem

Millora la resistència cardiovascular i muscular, es busca el màxim d’intensitat, amb exercicis de flotació, salts, skipping i treball muscular amb material. Intensitat alta.

Aqua Balance

Mitjançant els exercicis es busca millorar l'equilibri, afavorir la memòria i la resistència cardiovascular a través d'un treball global. Intensitat moderada amb treball de correcció postural.

Horaris Aqua DiR

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

NO HI HA HORARIS PER L' HORA, DATA I CENTRE SELECCIONATS


Al DiR hi ha moltes més activitats per a tu, prova de canviar els paràmetres de cerca